NRK Meny
Normal

– Ylvis bedre enn Paul McCartney

Programleder Jimmy Fallon brukte store ord da han introduserte den mest spektakulære Ylvis-opptredenen hittil på gårsdagens «Late Night with Jimmy Fallon».

– Våre neste gjester har den største virale hiten i verden akkurat nå, sa en begeistret Jimmy Fallon da han introduserte brødrene Bård og Vegard Ylvisåker fra Bergen.

Jay Leno og Jimmy Fallon

STOR STJERNE: Jimmy Fallon (t.h.) leder et av USAs største talkshow. Her sammen med en annen amerikansk tv-legende, Jay Leno.

Foto: LUCY NICHOLSON / Reuters

LES OGSÅ: Ylvis vil ha enerett på The Fox

Programleder i revekostyme

Tv-opptredenen på «Late Night with Jimmy Fallon» er den tredje i USA for Ylvis-brødrene den siste måneden, men både produksjonen og fremførelsen var skrudd opp flere hakk i forhold til urpremieren « The Ellen DeGeneres Show » og kostymedebuten på iHeart Radio Music Festival i Las Vegas.

Hos Jimmy Fallon sang Ylvis live med husbandet - det verdenskjente hiphop-bandet The Roots - i ryggen og gjorde sitt ytterste for å gjenskape den populære videoen.

Programleder Jimmy Fallon tok også på seg revedrakt og spratt rundt sammen med bergenserne på slutten av låten.

– Fallon danser som om han er på syre, skrev Ylvis på Twitter i natt.

– Ha ha fuckin' ha!

– Thanks guys! ha ha fuckin' ha! I may now die. My work here is done, tvitret Bård Ylvisåker til «Late Night»-teamet i natt.

Programleder Jimmy Fallon brukte enda større ord da han teaset Ylvis-opptredenen i starten av programmet.

– De er utrolige. Dette er det beste musikkinnslaget vi har gjort noensinne. Og vi hadde Paul McCartney på besøk på mandag. De har over 100 millioner treff på YouTube. Det blir kostymer, det blir dansing, det blir lasere, sa Fallon, ifølge Dagbladet.

Vokser raskere enn «Gangnam Style»

Videoen til «The Fox» var torsdag morgen oppe i 103,5 millioner visninger på Youtube og klatrer denne uken til sjetteplass på den prestisjetunge Billboard-listen i USA. Med det vokser låtens utbredelse raskere enn koreanske Psy klarte med «Gangnam Style» i fjor. Den låten endte med å bli den første som passerte en milliard visninger på Youtube.

Norwegian duo Ylvis perform "The Fox" during the iHeartRadio Music Festival at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas

ANDRE USA-TUR: Norske Ylvis er på sin andre USA-tur den siste måneden. Her er de på iHeart Radio Music Festival for to uker siden, den første opptredenen i revekostymene fra videoen.

Foto: STEVE MARCUS / Reuters

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik