NRK Meny
Normal

– Vi prøver å gi spillerene litt selvtillit

Med sang og bengallys møtte Brann-fansen opp på stadion for å oppildne spillerne før årets første hjemmekamp. I morgen møter bunnlaget Brann topplaget Stabæk på Stadion.

Bataljonen på Stadion, dagen før årets første hjemmekamp.

«Her er Bergen, vårt eget lille land! Kjent for Hansa-øl og SK-Brann», runger det utover Stadion.

Branns supporterklubb har samlet troppene. Det er siste trening før årets første hjemmekamp. Med sang og bengallys skal spillerne oppildnes til morgendagens møte med Stabæk.

– De har byen i ryggen

Roger Lillebøe-Hansen

HAR TROEN: Jeg er Brann-supporter så det betyr jo at jeg alltid har troen, sier leder i Bataljonen, Roger Lillebø-Hansen.

Foto: NRK

– Vi prøver å gi spillerne litt selvtillit. Det handler om å vise laget at vi er der for dem. Vi støtter dem og vi tror på dem, sier leder i Bataljonen, Roger Lillebø-Hansen.

Det er bare en uke siden Brann fikk juling borte mot Sarpsborg 08.

Lillebø-Hansen håper dagens markering på Stadion vil minne spillerne om at de har byen i ryggen.

– Jeg tror absolutt at de trenger å forstå at de har folket i Bergen bak seg. Så håper jeg at de har forstått utmerket godt selv at de må ha en annen innsats og spille en annen type fotball enn det de viste forrige søndag. Jeg tror denne markeringen vil virke positivt på spillerne, sier han.

Norling likte stuntet

Rikard Norling

MÅTTE SVARE: Brann-trener Rikard Norling måtte svare for Branns begredelige innsats mot Sarpsborg 08 for en uke siden. I morgen venter Stabæk, i årets første hjemmekamp.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

– Har du troen selv etter å ha sett kampen for en uke siden?

– Jeg er som vanlig veldig, veldig nervøs. Men jeg er jo Brann-supporter så det betyr jo at jeg har jo egentlig alltid troen, sier Lillebø-Hansen.

Brann-trener Rikard Norlig fikk en tøff start med tapet mot Sarpsborg. Han setter pris på Bataljonens stunt, dagen før årets første hjemmekamp.

– Det er det jeg skal få oppleve for første gang i morgen her, hva trøkket innebærer, sier han.

Siste video

Annika Beinnes synger Solveigs sang i båten "Babben"