NRK Meny
Normal

– Vi har ikke rykket ned ennå

Erik Huseklepp mener Brann-spillerne raskt må riste av seg skuffelsen over den flaue forestillingen mot Mjøndalen hjemme. – Dette er absolutt ikke avgjort, istemmer målscorer Kasper Skaanes.

Brann-spillere jubler over scoring mot Mjøndalen

JUBLET FOR UTLIKNING: Erik Huseklepp, Andreas Vindheim, Kasper Skaanes og Marcus Pedersen jubler over utlikningen syv minutter ut i andre omgang.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Kasper Skaanes jubler for scoring

FRISKT PUST: Kasper Skaanes var en av de klart beste på et Brann-lag som ellers ikke skremte noen søndag.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Brann leverte langt under pari i den første kvalifiseringskampen og kastet med det vekk muligheten til å skaffe seg et godt utgangspunkt foran onsdagens returoppgjør.

– Mjøndalen best til å krige

1-1 i Bergen og bortemålsregelen gjør at Mjøndalen kan sikre seg eliteseriespill bare ved å holde buret rent. Brann-fansen sendte spillerne i garderoben med pipekonsert i ørene og ga med det klart uttrykk for hva de mente om spillernes innsats.

LES OGSÅ: Pedersen om Brann-fansen: – Folk var idioter | – Nå blir det folkefest i Mjøndalen

– Det ble bare en krig. Og det er de gode på. Vi fikk det ikke til å flyte, så enkelt er det, unnskylder Branns kaptein, Erik Huseklepp.

Han velger likevel å se det positive i at Brann ikke tapte kampen og hevder håpet på ingen måte er ute, selv om Mjøndalen har fått et glimrende utgangspunkt.

– Vi kan ikke være så veldig skuffet, for det er ny kamp på onsdag, sier 30-åringen.

Mjøndalen jubler etter scoring

SKREMTE BRANN: Mjøndalen utnyttet en gavepakke fra Amin Askar og tok ledelsen etter 37 minutters spill.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Mener Brann kan klare det

Målscorer Kasper Skaanes kom inn for Stephane Badji ved pause og brukte bare syv minutter på å bringe regnskapet i balanse. 19-åringen var et friskt pust i et ellers meget tamt Brann-lag, men klarte ikke å glede seg over scoringen etterpå.

– Det er ikke godt nok. De kommer hit og får oss til å spille akkurat som de ønsker. Vi visste det ble tøft, for de er et godt fotballag. Men vi må spille på vår måte, og det gjorde vi ikke i dag.

– Nå tenker vi bare på neste kamp. Vi har fortsatt gode muligheter til å dra dette i land. Det er langt ifra avgjort, sier Skaanes til NRK.

Slik kan Brann klare seg

Den siste og avgjørende kvalifiseringskampen mot Mjøndalen spilles på Mjøndalen stadion onsdag kl. 19.00. Brann må vinne eller spille uavgjort 2-2 eller mer for å få spille i eliteserien også neste år. Står det 1-1 ved full tid, blir det ekstraomganger og straffespark.

LES OGSÅ: Norling: – Hvem som er favoritter? Jeg vet ikke

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås
Programleder: Mariann Reikerås
Programleiar: Mariann Reikerås