NRK Meny
Normal

– Mental blokkering i Brann

Brann-spillerne tynges av at hele byen forventer de skal leke seg til opprykk i 1. divisjon, mener lagets nye trener, Lars Arne Nilsen.

Brann-trener Lars Arne Nilsen

SER UTFORDRINGER: Lars Arne Nilsen debuterte som Brann-trener med 2-1-seier over Follo mandag.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Mandag slet rødtrøyene seg til 2-1-seier over lille Follo på Brann stadion og snek seg såvidt opp på sjuendeplass på tabellen. Isolert sett var resultatet og poengfangsten gledelig for Brann-fansen, men det var åpenbart for alle at laget har langt igjen til toppformen.

Kristoffer Larsen

ENDELIG JUBEL: Kristoffer Larsen scoret det forløsende målet for Brann.

Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

Etterlyser løpskraft

I et intervju med VG i dag forteller Rikard Norling s arvtaker, Sotra-stril Lars Arne Nilsen, om hvilke utfordringer han ser for Bann, som han omtaler som et «middels Obos-ligalag» .

– Energilekkasjen har vært enorm i Brann. I Obos-ligaen må du ha masse energi, du må være med på duellene, i krigen. Du må først og fremst ha innsats, sloss - deretter kan du spille, sier Nilsen til avisen.

Den nye Brann-treneren har lagt om fra 4-4-2 til 4-3-3-formasjon og mener laget kommer til å trenge voldsomt med energi og løpskraft fremover for å kunne blande seg inn i opprykskampen.

Tre kamper på én uke

Det hardt prøvede Brann-mannskapet er inne i en periode med svært tettpakket kampprogram. Allerede torsdag spiller Brann kamp igjen, da cupkamp mot Bryne, før det søndag blir lokaloppgjør mot Åsane på Myrane idrettspark.

Siste video

Da Tony Martin syklet opp Fløyen grep politiet inn mot en tilskuer som kom for nærme.
Vi flyttet studioet vårt ned til sentrum i anledning sykkel-VM
Opp mot 15.000 publikummere fant veien til Fløyen i Bergen under dagens temporitt.