NRK Meny
Normal

– Deportivo er bedre enn Marseille

Gylfi Einarsson tror Brann får det tøft i morgendagens UEFA-cupkamp. Men Eirik Huseklepp er slett ikke skremt.

Gylfi Einarsson

FRYKTER SPANJOLENE: Gylfi Einarsson og Brann slet mot Marseille i Champions League-kvaliken. Islendingen frykter Brann får det enda tøffere mot spanske Deportivo La Coruna.

Foto: BORIS HORVAT / AFP

Brann-spillerne fikk i dag se en dvd med kampen mellom Villareal og Deportivo, en kamp som endte med 1-0-seier til førstnevnte. Dermed ble det ikke noe voldsomt skrekkscenario for de rødkledde, som spiller mot Deportivo i første runde i UEFA-cupen i morgen.
– Det ble mest å se på at Villareal angrep, og det som var interessant var å se at spissene deres fikk mye rom å gå i. Det lover jo godt for oss, sier Huseklepp, som nå har fått i oppgave å bli Branns nye bakromsspiss og Thorstein Helstads arvtaker.

Eirik Huseklepp, Brann

SUGEN: En nyfrisert Eirik Huseklepp har lyst å score mål.

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

- Må ta vare på sjansene

Men Branns midtbanekriger Gylfi Einarsson, som scoret Branns eneste mål mot Viking søndag, advarer mot å ta lett på oppgaven.

– Vi vet at Deportivo har gode spillere i alle deler av banen, og at de er veldig tekniske. Marseille var et godt lag, men jeg tror Deportivo er mye bedre, sier Einarsson til nrkhordaland.no.

LES OGSÅ: Spilte med knekt nese

– Hvordan kan Brann vinne i morgen?

– Det aller viktigste er å ikke gjøre for mye feil på egen banehalvdel, og å bruke de mulighetene vi får. Mot slike lag slipper man ikke til mange ganger, derfor er det viktig at vi setter de sjansene som kommer, mener Einarsson.

Skadeskutt Brann-lag

Eirik Bakke, Azar Karadas, Njogu Demba-Nyrén og Johan Thorbjørnsen står alle over den viktige kampen onsdag. Med andre ord ligger det an til at den nye spissduoen Armann Björnsson og Eirik Huseklepp får fornyet tillit mot spanjolene.

Lysluggen fra Bergen er i alle fall mer enn klar til å bli byens nye helt, etter en vellykket debut som spiss mot Viking.

– Jeg var veldig fornøyd med måten jeg løser det på, bortsett fra avslutningene, og at jeg ikke scoret. Og det er jo det viktigste. Men jeg skal trene mye avslutninger fremover, og jobbe på trening med å ikke stresse i avslutningssituasjoner. Da vil det sitte også i kampene etter hvert, sier Huseklepp til nrkhordaland.no.