NRK Meny
Normal

82-årig sjåfør døde etter utforkjøring

Den 82 år gamle kvinnen som kjørte utfor Bavallsvegen tirsdag, døde i dag av skadene på Voss sjukehus.

Bil i grøften på Voss

HAVNET I BEKK: Den 82 år gamle kvinnen kjørte utfor et jorde ved Bavallsvegen i Voss og havnet i denne bekken rundt 70 meter fra veien. Hun meldte selv fra om ulykken, men døde senere av skadene.

Foto: Arne Hofseth

Ved 15-tiden tirsdag fikk politiet melding om at en 82 år gammel kvinne hadde kjørt utfor veien og rast 70 meter nedover et jorde. Kjøretøyet havnet til slutt i en bekk.

Like etter hendelsen meldte politiet at sjåføren kun hadde lettere skader. Sykehuset meldte senere det samme til NRK. Det viste seg senere at skadene til den eldre kvinnen var alvorligere enn først antatt.

Meldte selv fra

Onsdag morgen døde kvinnen på sykehuset, melder avisa Hordaland.

– Skadene var av en slik karakter at livet dessverre ikke sto til å redde, sier fungerende lensmann Bjørn Inge Aarsand til lokalavisen.

Det skal ha vært kvinnen selv som meldte fra om ulykken. Det tok 15–20 minutter for redningsmannskapene å ta seg frem til stedet, og siden finne kjøretøyet. Mye tyder på at kvinnen kan ha sittet en god stund i vraket før hjelpen rakk frem.

Laster Twitter-innhold
Laster kart, vennligst vent...

KJØRTE UTFOR HER: Den eldre kvinnen kjørte utfor den svingete og smale Bavallsvegen, som går opp til det populære skisenteret nord for Voss sentrum.

Siste video

Onsdag 16. august begynte flyttingen av den store flytedokken fra Laksevåg til Ågotnes.
Programleder: Mariann Reikerås