Normal

- Vi rystet Marseille

Mons Ivar Mjelde irriterer seg over tabbe-målene, men mener Brann viste at de har noe i europacupen å gjøre.

Marseille-Brann

TABBET SEG UT: Kristjan Ørn Sigurdsson gikk fra nedtur til opptur til nedtur i Marseille.

Foto: CLAUDE PARIS / AP

- Dessverre ble vi hardt straffet for enkle feil, men på dette nivået blir man det. Det er irriterende, men vi legger ikke skylden på noen. Vi vinner sammen og vi taper sammen. All ære til guttene. Vi rystet Marseille her i dag, oppsummerer Mons Ivar Mjelde overfor Viasat 4.

For det var ingen som kunne se at Brann er en klubb i dyp sportslig krise. Krise i forhold til fjorårets suksess.

- Må alltid tørre

For da Erik Huseklepp begynte å drible seg forbi Marseille-spillere fra første spark på ballen, fulgte lagkameratene opp med en innsats som overgikk hjemmekampen mot samme lag.

LES OGSÅ: Slik var kampen!

- Jeg har alltid instillingen at jeg må tørre. Hvis man ikke tør, er det ingen vits i å spille, sier Huseklepp, som merket at motstanderne ble nervøse da Sigurdsson utlignet kvarteret før slutt.

Marseille-Brann

Erik Huseklepp

Foto: BORIS HORVAT / AFP

- Da var de litt shakey, smiler Huseklepp til Viasat 4.

«Tre» mål av Sigurdsson

Franskmennene ledet 1-0 etter kampen i Bergen og tok også ledelsen på hjemmebane da Kristjan Orn Sigurdsson gjorde en kjempebrøler. Midtstopperen forsøkte å skjerme bort en Marseille-spiller, men glemte ballen som ble snappet opp av Mamadou Niang. Spissen satte enkelt inn 1-0 etter å ha parkert Håkon Opdal, og gjorde veien til mesterligaen enda lenger med 25 minutter igjen å spille.

Islendingen gjorde det godt igjen da han stanget inn 1-1 sju minutter senere, men nok en gang gjorde han seg bort da han gjorde et forsøk på å heade ballen tilbake til Opdal på overtid. Niang var observant på ny og avgjorde kampen på overtid.

SE BILDENE FRA KAMPEN HER!

- Gjorde oss ikke bort

Brann-trener Mons Ivar Mjelde mener 2-1-tapet viser at rødtrøyene kan hamle opp med de beste.

- Vi var faktisk farlige. Kampen levde helt ut. Det viser at vi har noe i europeisk fotball å gjøre. Vi gjorde oss ikke bort på noen måte, sa han til TV-kanalen.