NRK Meny
Normal

- Vi må få opp aggressiviteten

Arne Sandstø hadde mye å rette på etter forrige helgs skuffende poengtap. Nå venter bortekamp mot hjemmesterke Nybergsund.

Sindre Marøy for Løv-Ham mot Sandnes Ulf

SKAL BLI TØFFERE: Sindre Marøy kriger mot Sandnes Ulf forrige søndag, en kamp som endte 2-2.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

Laget fra Trysil har imponert med seier over Mjøndalen hjemme og uavgjort borte mot Lyn, mens bergenserne har variert voldsomt i prestasjonene. Forrige helg ble det skuffende 2-2 hjemme mot Sandnes Ulf , en kamp som de hvite og grønne ledet 2-0. Hjemmelaget brant også straffe på overtid.

Storesund usikker

Etter kampen varslet trener Arne Sandstø endringer på laget. To dager før neste kamp bedyrer Sandstø at han ikke har startoppstillingen helt i boks.

- Erlend Storesund er usikker foran kampen, så vi er litt usikre selv. Vi skal teste ut litt forskjellig på trening i dag, sier Sandstø til NRK.no.

Han er likevel krystallklar på hva som må på plass foran bortekampen i Hedmark.

- Vi må bli langt bedre i duellspillet og få opp aggressiviteten, sier Sandstø.

LES OGSÅ: Sandstø på vei til Hønefoss?

- Vet mye om Løv-Ham

Nybergsund sliter med skader i forsvaret, og har både Gudmann Thorisson og Miroslav Radulovic ute til søndagens kamp. Trener Ola Brenden lover likevel et slagkraftig mannskap mot bergenslaget.

- Løv-Ham har vi møtt en del ganger, senest på La Manga i vinter, så vi føler at vi vet en del om dem. Det viktigste for oss er likevel å konsentrere oss om vårt eget spill, sier Brenden til NRK.no.

Kampen ser du direkte her på NRK.no søndag kl. 18.00.

På La Manga vant Løv-Ham 2-0 etter scoringer av Karl Morten Eek og Fredrik Haugen. Sistnevnte er nå tilbake i troppen etter landslagsoppdrag. Arne Sandstø tror likevel ikke seieren i syden gir noen pekepinn på lagenes styrkeforhold.

Ikke bekymret for kulde

- Nybergsund er et godt lag som er meget sterke hjemme. På La Manga møtte vi et reservepreget lag, så dette blir noe helt annet. Det blir en ny krig på bortebane, sier Sandstø.

Også Nybergsund spiller på kunstgress og melder om gode spilleforhold. Ola Brenden advarer likevel bergenserne mot kulden på Trysil. Fredag morgen var det seks minusgrader ved banen, forteller han.

Det bekymrer ikke Arne Sandstø, som så Løv-Ham spille i kraftig snøvær hjemme på Varden forrige helg.

- Det går helt fint. Det er bare å løpe litt, så blir man varm, humrer Sandstø.

Se Løv-Hams scoringer mot Sandnes Ulf forrige søndag:

Video Løv-Ham - Sandnes Ulf

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås