NRK Meny
Normal

- Vi kan slå Everton borte

Eirik Bakke mener håpet slett ikke er ute for Brann. Slik har han tenkt å slå ut Everton.

Brann-Everton

FORTVILER: Eirik Bakke, Thorstein Helstad og de øvrige Brann-spillerne fortviler etter den annullerte scoringen like før pause. Tv-bildene viste at avblåsningen etter Jan Gunnar Sollis corner var korrekt.

Foto: Marit Hommedal / Scanpix

Brann stod i mot presset innledningsvis og dominerte 16-delsfinalen i UEFA-cupen på Brann Stadion i første omgang. På overtid hadde rødtrøyene til og med en ball i nettet etter corner fra Jan Gunnar Solli, men scoringen ble korrekt annullert.

I andre omgang gikk ting engelskmennenes vei, som til slutt vant 2-0 etter scoringer av Leon Osman og Victor Anichebe. Dermed er mulighetene for avansement små. Men Brann-kapteinen mener det slett ikke er umulig å vinne over Everton borte.

Brann - Everton

OPTIMIST: Branns ferske kaptein tror fortsatt det er mulig for Brann å gå videre i UEFA-cupen.

Foto: Hommedal .Marit / SCANPIX

LES MER: Vi fulgte kampen direkte, minutt for minutt

- Mye bedre enn i fjor

- Det å reise til England og spille på Goodison Park er en guttedrøm for mange. Vi bør benytte anledningen og spille vårt livs kamp der borte. Gjør vi det, kan vi fort få et godt resultat, sier Brann-kapteinen til nrkhordaland.no.

Han mener de røde viste svært gode takter i gårsdagens kamp, hvor Brann i perioder kjørte over de blåkledde gjestene fra England.

- I forhold til andre europacupkamper vi har spilt her i fjor høst, var dette mye bedre, og det mot et mye bedre lag. Det er veldig surt å tape, men vi hadde ikke marginene med oss, sier Bakke.

LES OGSÅ: Opdal: - Fullt på høyde med Everton

Bitter Mjelde

Brann - Everton

PUNKTERTE: Everton-spillerne Joleon Lescott, Ayegbeni Yakubu og Phil Jagielka feirer seieren.

Foto: Hommedal .Marit / SCANPIX

Trener Mons Ivar Mjelde er enig i at Brann var uheldige.

- Når vi møter et så godt lag som Everton, og det er marginene som avgjør, da er det bittert. Det kan vi ikke legge skjul på, sier Mjelde til nrkhordaland.no. Han tror ikke oppgaven på Goodison Park er umulig.

NRKs fotballekspert Karl Petter Løken har liten tro på at Brann på bortebane kan ryste laget som i øyeblikket ligger på fjerdeplass i Premier League.

- Med 1-0 hadde det vært mulig. Men 2-0 er altfor tøft, mener Løken.

Siste video

En stor delegasjon fra Belgia besøkte Troll A-plattformen. Landet skal fase ut atomkraft og ønsker å erstatte den med gass fra Norge.
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Brannvesenet melder om svært stor fare for lyng og grasbrann på Vestlandet.