Normal

- Vi var utrolig slurvete

Erik Huseklepp skuffet nok speiderne fra Ajax og Bolton, men deppet mest over sjansesløseriet.

Erik Huseklepp
Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Seks store målsjanser teller Brann selv opp at de skapte mot Sandefjord. Ingen av dem direkte 100-prosentsjanser.

- Utrolig kjedelig at vi ikke fikk tre poeng her i kveld. Vi hadde nok sjanser til å vinne kampen, men var utrolig slurvete. Sandefjord scorer på sin eneste sjanse, sier en nedtrykt Erik Huseklepp etter den første målløse eliteseriekampen på nøyaktig et år.

WEB-TV: Sandefjord-trener Patrick Walker hyller sitt eget lag

- Overhodet ikke en svak kamp

- Vi var mer slurvete enn de var veldig gode, oppsummerer Huseklepp.

Brann-spissen ble flyttet ned på vingen da Steinar Nilsen valgte å sende Azar Karadas i krigen. Nilsen synes ikke kampen var blandt de svakeste han har ledet som Brann-trener.

Video nsps_upload_2009_8_24_22_54_53_3018.jpg
Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

- Nei, overhodet ikke. Vi spiller og spiller og skaper en god del, men er ikke dyktige nok i scoringsøyeblikket. I tillegg har Sandefjord en veldig god keeper, mener Nilsen.

LES OGSÅ: Slik var kampen

LES OGSÅ: Matchvinneren fra Kvinnherad

LES OGSÅ: Storklubber fulgte Huseklepp

- Heroisk av Sandefjord

- Grunnen til at vi går målløse av banen i kveld er at vi ikke klarer å omsette målsjansene våre. Det er vel mer eller mindre enveiskjøring, og da er det tungt at vi ikke klarer å sette ihvertfall en og kanskje to av sjansene, sier han.

Sandefjord la seg ultradefensivt på Brann Stadion, og gjorde det vanskelig for bakromsspilleren Huseklepp. Også Diego Guastavino slet med å finne ut av krigerne i Sandefjord-forsvaret.

- Vi må bare berømme Sandefjord for en heroisk innsats. De ligger bak i banen og slåss, og gjør det vanskelig for oss, sier Steinar Nilsen.

Er du enig med Steinar Nilsen i at dette overhodet ikke var blandt de svakeste kampene under hans ledelse? Si din mening her!