NRK Meny
Normal

- Skarsfjord blir ny hovedtrener

Tidligere Brann-spiller og Løv-Ham-trener Magnus Johansson mener Rune Skarsfjord er det naturlige valget som Brann-trener.

Rune Skarsfjord feirer seier

POPULÆR: Rune Skarsfjord skal være meget godt likt av spillerne.

Foto: Hommedal, Marit / Scanpix

- Jeg tror at Skarsfjord er et veldig godt valg i forhold til at klubben har tatt en del poeng i det siste, sier Johansson til NRK.

- Spillerne er veldig godt fornøyd med den jobben han og Patrik Hansson har gjort sammen.

- Tror du at Brann kommer til å velge Skarsfjord?

- Det føles veldig naturlig. Han er under kontrakt og samarbeidet med Patrik fungerer godt. Men jeg håper klubben har gjort grundige undersøkelser om dette er treneren som vil spille i det systemet klubben ønsker og gir unge spillere sjansen.

NRK har prøvd å få kontakt med Rune Skarsfjord, men har ikke lyktes i å få kontakt med han tirsdag.

Skal ha fått tilbud

Brann skal være så fornøyde med trenervikaren at han får tilbud om ny kontrakt.

- Han er en super fyr og har gjort en kjempejobb her i Brann, sier styreleder Lars Moldestad til VG i dag.

Avisen hevder å vite at Brann-ledelsen ønsker å ansette Skarsfjord som ny hovedtrener når vikariatet hans går ut 31. desember. Narvikingen er opprinnelig ansatt som assistenttrener, men ble midlertidig forfremmet da Steinar Nilsen fikk fyken etter det pinlige tapet for Fyllingen i cupen.

- Stor tillit blant spillerne

Seieren over Kongsvinger mandag kveld var Branns sjette trepoenger i Skarsfjords regjeringstid. Med det fjernet klubben også all tvil om hvilken divisjon de skal spille i neste år.

Ifølge VG nyter Rune Skarsfjord stor tillit blant spillerne, til tross for at han ikke har vært trener i eliteserien tidligere. 40-åringen er tidligere assistenttrener i Rosenborg, og ledet også Haugesund til cupfinale for noen år siden.

Hovedpersonen selv vil ikke si noe som helst om spekulasjonene.

Sandstø meldte seg selv

Nils Arne Eggen og Ola By Rise skal ha vært andre aktuelle navn, mens Løv-Ham-trener Arne Sandstø overfor NRK.no nylig lanserte seg selv som kandidat til den ledige trenerjobben i Brann.

Video Sandstø tror han blir Brann-trener

Siste video

Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Programleiar: Jan Børge Leirvik