NRK Meny
Normal

Kiss-stjerne: - Jeg så UFO-er

Ace Frehley er sikker i sin sak. - Det jeg så, var ikke av denne verden!

Kiss

MÅNEBEDOTTEN: Ace Frehley (t.v.) har alltid vært regnet som det mest space medlemmet i Kiss, i alle ordets betydninger. Her sammen med Paul Stanley, Peter Criss og Gene Simmons.

Foto: VINCE BUCCI / EPA

Den tidligere Kiss-gitaristen er kjent for sin månemann-sminke og fascinasjon for astronomi. På et tv-show i 1979 ytret han ønske om å være passasjer i en romferge. Men nå kan det hende han ikke trenger hjelp av NASA for å komme seg ut i det ytre rom.

UFO

SPACE: Om den ikke så slik ut, så var det i alle fall noe lignende Ace Frehley skal ha sett.

Foto: Geir Evensen / NRK

 - Bråsnudde i luften

- Jeg har sett UFO-er flere ganger. Det skjedde da jeg bodde i Connecticut. De var flygende gjenstander som fløy rett frem, så stoppet opp og snudde brått til høyre, sier 56-åringen i et intervju med avisen The Daily News i Delaware.

- Det er selvfølgelig kun en teori fra min side. Men det jeg så, var ikke av denne verden, sier Frehley.

Blir hjemme

Ace Frehley

GÅR SOLO: Ace Frehley skal etter planen slippe et soloalbum i april eller mai, og skal til Europa på samme tid.

Foto: Diane Bondareff / AP

Gitaristen blir ikke med når Kiss i sommer setter kursen for Europa og Skandinavia . Sterke rykter sier at gruppen kommer til Bergen , og det er kjent at en rekke konsertarrangører jobber med å få de sminkede rockerne til Vestlandet .

Frehley forlot Kiss i 2002, og er erstattet av sin gamle turnémanager Tommy Thayer. I intervjuet går det frem at han fortsatt står på god fot med alle sine tidligere bandkompiser, men han har likevel ikke så mye sans for at Kiss fortsetter med hans sminke klistret på et nytt ansikt.

- Tommy er en god kompis av meg. Han spilte i et Kiss-coverband. Det gjør han jo på en måte fortsatt, sier Frehley til avisen.

Siste video

En stor delegasjon fra Belgia besøkte Troll A-plattformen. Landet skal fase ut atomkraft og ønsker å erstatte den med gass fra Norge.
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Brannvesenet melder om svært stor fare for lyng og grasbrann på Vestlandet.