Glade Brannspillere etter scoring mot Lyn

Tijan Jaiteh gratulerer Erik Huseklepp etter scoring mot Lyn.

Etter å ha fått mye kritikk for å ikke være effektiv nok, nærmer Erik Huseklepp seg nå toppscorerplassen hos Brann.

Vakkert førstemål

Mot Lyn søndag sendte han ballen knallhardt i krysset fra 17-18 meter etter 53 minutter.

-Jeg har jobbet veldig mye med avslutninger, og ser at det lønner seg. Jeg har ofte hatt det i meg tidligere også, men nå sitter avslutningene oftere, sier Huseklepp.

Erik Huseklepp

Huseklepp jubler etter sitt andre mål for kvelden.

Men etter scoringen sovnet Brann, og Lyn kom inn i kampen. Etter 79 minutter fikk Diego Guastavino enkelt ballen i mål på Lyns andre store sjanse i kampen.

- Vi faller av og inviterer de inn i kampen igjen. Det skal vi ikke gjøre, sier Brann-spissen.

- Slapper av og setter ballen i hjørnet

Det skulle likevel ikke gå som så ofte før, de gangene Brann har tapt poeng etter å ha mistet initiativet etter sin første scoring.

Bare 5 minutter etter at Lyn fikk ballen i mål, gjorde Lyns forsvar det vanskelig for seg selv. Både Mads Dahm og Tommy Berntsen slo ballen feil vei, og begge datt.

- Jeg løp nå bare der. Plutselig så jeg at sistemann datt. Da tenkte jeg at denne ballen når jeg. Så slapper jeg bare av og setter ballen rolig i hjørnet, sier en tryggere og roligere Huseklepp.