NRK Meny
Normal

- Ikke plass til to topplag i Bergen

Landslagsspiller Madeleine Giske mener det en sammenslåing av Arna-Bjørnar og Sandviken hadde vært det beste for bergensfotballen.

Madeleine Giske i kamp mot Klepp

VIL HA DEBATT: Madeleine Giske, her i kamp mot Klepp på gamle Arna Stadion i fjor, mener Bergen er best tjent med kun ett lag i Toppserien.

Foto: Roy Hilmar Svendsen / NRK

- Jeg tror begge lagene er kapable til å overleve i Toppserien, men det blir aldri to lag i toppen av tabellen. Jeg tror det ville vært bedre å samle de beste i én klubb og satset skikkelig, sier Arna-Bjørnars midtbanestjerne til Bergens Tidende.

- Hordaland best på jentefotball

Lørdag ettermiddag sparkes Toppserien i gang igjen, i år med to bergenslag med vidt forskjellige utgangspunkt. Mens Giske og Arna-Bjørnar går for medalje, er målet til Sandviken å overleve.

På Stemmemyren tar man utspillet fra den tidligere Sandviken-spilleren med stor ro.

- Hordaland er den kretsen som har jobbet best med jentefotball. Er det et sted som bør klare å få til to lag, så er det jo Bergen, sier leder i Sandviken IL, Mette Hammersland, til avisen.

Møtes i neste runde

Sandviken møter Røa borte kl. 15.00 i dag, mens Arna-Bjørnars kamp mot Amazon Grimstad er utsatt. Giske & co har sin første kamp neste helg, mot nettopp Sandviken.

Sjekk hele terminlisten for de to bergenslagene her.

Siste video

En stor delegasjon fra Belgia besøkte Troll A-plattformen. Landet skal fase ut atomkraft og ønsker å erstatte den med gass fra Norge.
Programleiar: Jan Børge Leirvik
Brannvesenet melder om svært stor fare for lyng og grasbrann på Vestlandet.