NRK Meny
Normal

- Håper dette var vendepunktet

Njogu Demba-Nyren trengte en scoring, hele klubben trengte en seier. Begge deler gikk i oppfyllelse.

Njogu Demba-Nyren
Foto: Hommedal .Marit / SCANPIX

- Jeg håper dette er vendepunktet for meg, sier Demba-Nyren, etter å ha avgjort hjemmekampen mot Ventspils.

Det var hans fjerde mål for Brann - en smule for lite til å kunne kalles et røverkjøp til ti millioner kroner. Men mot Ventspils fikk gambieren ballen på et sølvfat av gullgutten Erik Huseklepp, og satte den via den latviske keeperen og i mål.

Ekstra hyggelig for 29-åringen som måtte starte på benken. Brann-trener Mons Ivar Mjelde la om formasjonen, ville ha ringrevene på banen, og dumpet dermed «Demba» på topp.

- Jobben var gjort

- Det er aldri kjekt å sitte på benken. Man får ikke hjulpet så godt til derifra. Det var «schønt» å score målet, det hjelper på selvtilliten, men spillerne gjorde jobben før jeg kom inn. Jeg bare kom inn og avgjorde, smiler han.

Mons Ivar Mjelde

Mons Ivar Mjelde

Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Brann-trener Mons Ivar Mjelde gledet seg over suksess-formelen Huseklepp og Demba i 2. omgang. Kombinasjonen skapte liv og røre, og kampens eneste mål.

Lettet trener

- Målet var viktig for Demba, Brann og meg. Det kan være forskjellen som gjør at vi tar oss videre til neste runde, tror Mjelde, som var tydelig lettet.

- Jeg er veldig veldig glad nå. Glad for at spillerne får oppleve den positive energien man får når man vinner en kamp. Uheldigvis vinner vi bare med et mål, vi hadde fortjent minst et til, mener ostringen.

Demba tar det easy

For Demba-Nyren er spiss-plassen usikker. Mjelde slår nå fast at Azar Karadas per nå er spiss, og kommer til å starte mot HamKam lørdag.

Demba tar det med knusende ro.

- Er det tungt å høre alt snakket om at Brann må hente nye spisser?

- Nei, det er ikke tungt for meg. Det som er feil er at jeg får spørsmål om hva jeg syns om det, jeg som er spiss. Trenger vi nye spisser så gjør vi det, det er opp til dem som kjøper spillere å bestemme hva vi trenger. Og så får vi andre akseptere det, sier Demba Nyren.

Siste video

Kvinner i klart undertall gatelangs i Bergen. Nå blir det endring.
Programleiar: Tale Hauso
Se 30 timers sending oppsummert på 63 sekunder.