NRK Meny
Normal

- Chelsea vil ha Huseklepp

Vil by 25 millioner for Brann-spissen, skriver kulørt engelsk avis. - Bare spekulasjoner, sier sportslig leder Roald Bruun-Hanssen.

Erik Huseklepp

ETTERTRAKTET: Erik Huseklepp har scoret 11 mål så langt i år, blant annet en usedvanlig vakker nettkjenning mot Stabæk på Telenor Arena.

Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

BERGEN: Newcastle og Aston Villa skal også være interesserte i 24-åringen, skriver The Sun . Brann-spissen kan dermed bli den første nordmannen på Stamford Bridge siden Tore Andre Flo forlot Brann Stadion til fordel for London sommeren 1997.

Erik Huseklepp

PÅ LANDSLAGET: Huseklepp starter trolig kveldens landskamp mot Skottland.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

- Dette er bare spekulasjoner. Jeg har ikke hørt om denne interessen, og har ingen øvrige kommentarer til dette, sier sportslig leder i Brann, Roald Bruun-Hanssen, til nrkhordaland.no

Han vil heller ikke kommentere prisen som The Sun antyder.

- Har ikke hørt fra Chelsea

Chelsea-sjef Carlo Ancelotti er på en solid shopping-runde før den engelske seriestarten, og har nettopp mislyktes i å hente Roma-stjernen Daniele De Rossi til klubben. Ancelotti skal ha budt 220 millioner norske kroner for midtbanespilleren.

Neste på listen er altså Erik Huseklepp, skal man tro The Sun. Chelsea skal være villige til å bla opp 2,5 millioner pund for Brann-juvelen, litt overkant av 25 millioner norske kroner.

Huseklepps agent, Stig Lillejord, sier til VG at han ikke har hørt om interessen.

LES MER: Nielsen: - Jeg håper Erik blir solgt | Hetere enn noen gang

Nilsen vil ha 40. mill

Carlo Ancelotti

NY SJEF: Carlo Ancelotti kan bli Huseklepps nye sjef.

Foto: ANDREW YATES / AFP

Brann-spissen har i år for alvor funnet nettmaskene, og blir i kveld trolig belønnet for innsatsen med startplass i landskampen mot Skottland, som er et være eller ikke være for Norge i forhold til fortsatt håp om VM-deltakelse.

Kampen i kveld kan dermed bli avgjørende for 24-åringens videre skjebne.

Huseklepp har så langt i år scoret 11 mål, ni av dem i serien.

LES OGSÅ: Huseklepps verdensscoring

Så er spørsmålet om Brann vil selge for 25 millioner. Brann-trener Steinar Nilsen har tidligere uttalt at Erik Huseklepp ikke vil bli solgt for mindre enn 40 millioner. Spissen har kontrakt med Brann ut 2010-sesongen.

Sandslis store sønn kom til Brann høsten 2005 og scoret sitt første mål etter bare 20 sekunder på banen i sin hjemmedebut, da Brann slo Fredrikstad 4-0. Kantspilleren ble omskolert til spiss da Thorstein Helstad dro til Frankrike i fjor sommer.

Siste video

Programleder: Mariann Reikerås