NRK Meny

Vurderer ny telling i sør

Ordførerne Øystein Østgaard i Kongsvinger og Lise Selnes i Nord-Odal vil begge ta opp med valgstyrene sine om de skal telle stemmesedlene fra kommunevalget på nytt. Grunnen er tellefeilene som ble oppdaget ved nytellingen i Sør-Odal. Fylkesmannen i Hedmark anbefaler valgstyrene i Nord-Odal, Kongsvinger, Eidskog og Grue å vurdere omtelling. Det skriver Glåmdalen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Hjemmeran i Elverum

    I går kveld kl 22.15 ble en person utsatt for ran i boligen sin i Sven Morens Veg i Elverum. Den fornærmede ble truet, og det ble tatt gjenstander fra huset. Gjerningsmannen er beskrevet som en mann i 30-årene, og snakket norsk. Politiet ønsker tips.

  • Overlegen seier til Lundby

    Maren Lundby viste nok en gang glitrende form, og tok søndag sin femte strake seier i verdenscupen. I krevende forhold leverte hun det lengste hoppet i begge omganger, og hun vant med hele 30,2 poeng ned til Yuki Ito.

  • Lundby i ledelsen

    Maren Lundby fra Kolbu fortsetter å imponere, og leder etter første omgang i dagens verdenscuprenn i hopp. Hun fikk trekk av dommeren etter en ustø landing, men leder likevel med 7 poeng.