NRK Meny
Normal

Voldtekt i Lillehammer

En mann fra Vestlandet i 30-årene er siktet etter at en kvinne fra Lillehammer anmeldte ham for voldtekt i Lillehammer natt til søndag.

De to var deltakere i en prategruppe som hadde møttes på internett. I helga avtalte gruppa å møtes i Lillehammer.

Det første treffet skjedde allerede fredag, men det var etter en fest på lørdag at kvinnen hevder voldtekten skjedde.

Oppsøkte politiet

Hun mener overgrepet skjedde ca. kl. 00.30, og kl 02.40 oppsøkte hun politiet for å anmelde voldtekten.

Saken har vært etterforsket i helga, og kvinnen er undersøkt ved voldtektsmottaket. Søndag ettermiddag satt mannen i avhør hos Lillehammer-politiet.

Få detaljer fra politiet

Politiet er svært sparsomme med ytterligere opplysninger av hensyn til etterforskningen, og vil ikke si noe mer om hverken antall deltakere i gruppa eller andre omstendigheter.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Ung mann kjørte uten førerkort

    Politiet i Innlandet stoppet lørdag kveld en ung mann i Lillehammer, som kjørte bil uten å ha gyldig førerkort. Forholdet blir anmeldt.

  • Øyertunellen stengt

    E6 skal være stengt i Øyertunellen i retning Lillehammer, melder vegtrafikksentralen øst på Twitter lørdag kveld. Årsaken skal være at det ligger gjenstander i vegbanen.

  • Kjørte i tunnelvegg

    En mann i 50-åra kjørte lørdag kveld inn i en tunnelvegg langs riksvei 25 på Strynefjellet. Mannen blir nå anmeldt etter at politiet oppdaget at han kjørte med promille. Føreren kom uskadd fra hendelsen, skriver politiet i Innlandet på Twitter.