NRK Meny
Normal

Voldelig sønn risikerer varetekt

Elverumsmannen som torsdag banket opp ora si blir framstilt for varetektsfengsling mandag. Mannen var ilagt besøksforbud.

Mannen ,som er i 40 åra, har sittet i arrest siden episoden skjedde torsdag kveld. Mannen har også tidligere vært voldelig mot mora si, og politiet mener gjentakelsesfaren er stor.

Beruset besøk

Mora er 76 år, og det var ved 23-tida i går kveld at mannen oppsøkte moren henne. Han var da beruset.

Mor sjøl ringte til politiet og varslet om episoden, og ba om at politiet kom og hentet ham.

Kvinnen har ikke fått alvorlige skader, men er lemster og har vondt etter julingen hun fikk.

- Vi er redd for at han oppsøker mor igjen, og derfor må vi finne tiltak som gjør at moren kan få være i fred, sier operasjonsleder hos politiet i Hedmark, Frank Løkken.

Nå prøver altså politiet å få mannen varetektsfengslet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mistet lappen på riksveg 4

  En bilfører har fått beslaglagt førerkortet etter at vedkommende kjørte på feil side av en midtdeler på riksveg 4 i Hunndalen. I baksetet satt det tre barn usikret, opplyser politiet på Twitter.

 • Trafikkulykke Stange sentrum

  Fire biler har vært involvert i ei trafikkulykke i Stange sentrum onsdag ettermiddag. Ifølge politiet er det bensinlekkasje, og nødetatene er på stedet. En person er kjørt til legevakt med kuttskader i ei hånd.

 • Støtter luftputebåt på Mjøsa

  Formannskapet i Gjøvik vedtok i dag å støtte en planlagt luftputebåt på Mjøsa. Det er redningsselskapet som vil ta en slik doning i bruk for å kunne ha helårsberedskap på innsjøen. Gjøviks politikere gir 2 kr pr innbygger, tilsammen 60.000 kroner.

  Luftputebåt på Mjøsa
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK