Vogntog-sjåfør i retten

 • Krysset midtlinjen flere ganger

  Den tiltalte polske vogntog-sjåføren krysset midtlinjen og kantlinjen på høyre side flere ganger i løpet av tre minutter, viser en video som ble vist i retten i dag. Polakken er tiltalt for promillekjøring og uaktsom kjøring gjennom Gudbrandsdalen 11. september. Sjåføren avviser at han drakk alkohol før eller under kjøreturen.

 • - Jeg drakk vodka etter ulykken

  – Jeg kan ha drukket vodka rett etter ulykken, da jeg var i sjokk, sa en polsk vogntog-sjåfør under rettssaken i dag, der han er tiltalt for promillekjøring gjennom Gudbrandsdalen 11. september. Han avviser straffskyld, og sier at han ikke visste at det var ulovlig å drikke alkohol etter ulykker i Norge.

 • Tilstår uaktsom kjøring

  Den polske vogntog-sjåføren som er tiltalt for promillekjøring gjennom Gudbrandsdalen 11. september nekter straffskyld for denne delen av tiltalen. Samtidig erkjenner han å kjørt uaktsomt på denne strekningen. Det kom fram under rettssaken i dag.

 • Vogntog-sjåfør i retten

  En polsk vogntog-sjåfør møter i retten i dag etter at han fyllekjørte gjennom Gudbrandsdalen 11. september. En motgående bil filmet vogntoget idet det kjørte i grøfta, og videoen vakte stor oppsikt da den ble publisert. Mannen stakk av etter utførkjøringen, men ble pågrepet to timer etterpå.