NRK Meny

Vogntog-sjåfør i retten

 • Krysset midtlinjen flere ganger

  Den tiltalte polske vogntog-sjåføren krysset midtlinjen og kantlinjen på høyre side flere ganger i løpet av tre minutter, viser en video som ble vist i retten i dag. Polakken er tiltalt for promillekjøring og uaktsom kjøring gjennom Gudbrandsdalen 11. september. Sjåføren avviser at han drakk alkohol før eller under kjøreturen.

 • - Jeg drakk vodka etter ulykken

  – Jeg kan ha drukket vodka rett etter ulykken, da jeg var i sjokk, sa en polsk vogntog-sjåfør under rettssaken i dag, der han er tiltalt for promillekjøring gjennom Gudbrandsdalen 11. september. Han avviser straffskyld, og sier at han ikke visste at det var ulovlig å drikke alkohol etter ulykker i Norge.

 • Tilstår uaktsom kjøring

  Den polske vogntog-sjåføren som er tiltalt for promillekjøring gjennom Gudbrandsdalen 11. september nekter straffskyld for denne delen av tiltalen. Samtidig erkjenner han å kjørt uaktsomt på denne strekningen. Det kom fram under rettssaken i dag.

 • Vogntog-sjåfør i retten

  En polsk vogntog-sjåfør møter i retten i dag etter at han fyllekjørte gjennom Gudbrandsdalen 11. september. En motgående bil filmet vogntoget idet det kjørte i grøfta, og videoen vakte stor oppsikt da den ble publisert. Mannen stakk av etter utførkjøringen, men ble pågrepet to timer etterpå.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Blir ikke rik på skihopping

  Henrik Kristoffersen tjente dobbelt så mye på én seier enn OL-gullvinner Maren Lundby (bildet) har gjort hele denne sesongen på skihopping. Det skriver Aftenposten. Maren Lundby har tjent inn 297 400 kroner i premiepenger i verdenscupen.

  Maren Lundby
  Foto: Helle Fjelldalen
 • Uklart når veg åpnes etter snøras

  Det er ikke klart når fylkesveg 435 mellom Otta og Nord-Sel igjen kan åpnes for vanlig trafikk, etter snøraset i morges. Vegen er snart ryddet, men en geolog skal undersøke om det er fare for nye ras. Ingen personer eller biler ble tatt.

  Raset som stenger vegen
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Tak rast ned på lagerbygning.

  Inger personer ble skadd da taket på en lagerbygning på Fagernes raste sammen. Dette er en bygning inne på avsperret område. Politiet er på stedet for etterforskning.