NRK Meny

Vil legge ned asylmottaket på Kvam

Investor Ola Moe sier til VG at han ikke vil fortsette å tilby akuttplasser for asylsøkere på Rondablikk Høyfjellshotell i Kvam og at de ansatte blir permittert. Tidligere har de ansatte varslet søksmål mot de nye eierne fordi de er misfornøyde med situasjonen etter at hotellet ble akuttmottak. I en e-post til GD, skriver UDI at det de som ikke fornyer kontrakten om akuttmottak på Rondablikk.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.