Vil ha tips etter skyting

Politiet vil ha tips etter at det skal ha blitt skutt i lufta i forbindelse med tyveri av en båtmotorer i Elverum i natt.

Det var rett før klokka fire i natt at politiet fikk melding om forsøk på tyveri av en båtmotor fra en eindom øst for Elverum sentrum.

Skutt i lufta

I forbindelse med denne episoden skal det ha blitt skutt i lufta da det ble forsøkt å sperre vegen for gjerningspersonene. Flere politipatruljer jaktet etter bil og gjerningspersoner i natt.

– En mann oppdaget en ukjent bil på en eiendom øst for Elverum rundt kl 0330 i natt sier politioverbetjent Torgeir Kristiansen ved Elverum politistasjon. Mannen gikk ut og sperret vegen for bilen med en traktor. I bilen var det to personer og en av de trakk fram et våpen og avfyrte et skudd i lufta forteller Kristiansen.

Kristiansen mener mannen gjorde det helt rikttige da han kjørte traktoren unna slik at det utviklet seg til en farligere situasjon.

– Mannen ble ikke fysisk skadet, men det er en opplevelse han helt sikkert ville vært foruten sier Kristiansen.

Rød bil

Politiet i Hedmark ønsker opplysninger fra publikum som kan ha sett en rød, mindre personbil, trolig en eldre modell, i Elverum i natt.

– Vi ber også publikum som kan vite om noen som har eller bruker en slik bil tar kontakt med oss, sier Kristiansen.