NRK Meny
Normal

Vil fotografere jenter i sex-butikk

Politiet i Hamar advarer nå foreldre mot en mann som skal ha tilbudt jenter i tenårene å ta bilder av dem.

Faksimile fra Hamar Arbeiderblad
Foto: Hanne Stine Kind / NRK

Forretningen Oss imellom i Hamar selger erotiske leketøy og klær.

Butikkeier tilbudt penger

En mann som har vært innom butikken jevnlig de siste årene kan ha hatt helt andre hensikter enn å bare se på sex-leketøy.

Rune Enger som driver butikken sier til Hamar Arbeiderblad  at mannen har tilbudt butikken penger for å ta bilder av jentene som var i butikken, noe som var helt uaktuelt for Enger.

I forrige uke fikk en ansatt i forretningen vite at mannen har tilbudt flere jenter å ta bilder av dem.

Advarer tenåringsjenter

Thorleif Sørhol Nielsen ved ungdomsseksjonen på Hamar politistasjon ber nå foreldre til tenåringsjenter i Hamar ta en prat med døtrene sine.

Han vil at foreldrene forteller jentene at hvis de lar seg fotografere kan bildene dukke opp overalt på internett før de vet ordet av det.

Politiet har nå funnet ut hvem mannen er og har snakket med mannen. Mannen nekter for å tatt kontakt med jentene.

Politiet understreker at mannen ikke er siktet for noe straffbart.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Trafikkproblemer i Hunndalen

  I rundkjøringa mellom Fagernesveien og Raufossveien i Hunndalen, vest for Gjøvik, har det vært et trafikkuhell. I tillegg har et vogntog fått motorstopp. Dermed er det en del trafikale problemer i området, melder politiet. Bilberger er på veg.

 • Overvåkingskameraer tillatt

  Ringsaker Almenning har fått medhold fra Datatilsynet i at det er lov til å ha overvåkingskameraer i inn- og utkjøring i Natrudstilen, skriver Ringsaker Blad. Begrunnelsen er hærverk på bomkasser og å forebygge innbrudd i hus og hytter.

 • Skal levere våpenskap

  Raufoss Engineering har økt sin omsetning fra 10 til 16 millioner kroner i løpet av ett år, og skal levere våpenskap til Forsvaret, melder Oppland Arbeiderblad. Det kan også blir leveranser til det danske og det franske forsvaret.

  Raufoss Engineering, våpenskap
  Foto: Dag Kessel / NRK