Vil du ha NRK på besøk 17. mai?

Hvor synes du vi skal sende fra 17. mai 2017? Er det noe som skjer på ditt hjemsted som du gjerne vil vise resten av Norge? Da vil jeg høre fra deg!

Anne Næsheim

VIL BLI INVITERT: Har du lyst til å vise frem kommunen din på 17. mai? NRKs reporter Anne Næsheim kommer gjerne på besøk.

Foto: Frode Meskau / NRK

17. mai er en av de fineste dagene i året, synes jeg!

Folk er festkledde og i godt humør. Det er spekemat og eggerøre, is og karamellpudding. Det er en dag for å kose seg å feire med kjente og ukjente.

Jeg jobber som reporter i NRK, og i år skal jeg feire 17. mai et sted i Hedmark eller Oppland. Men hvor? Nå håper jeg du kan hjelpe meg med gode forslag til hvor jeg og fotograf Bjørn Opsahl bør reise.

Ta kontakt!

Innslagene blir en del av den nasjonale 17. mai-sendinga på NRK1. Vi ønsker å reise et sted med mye aktivitet!

Tidligere år har vi sett de talentfulle damene i trommekorpset Drum Ladies i Kongsvinger, vi har møtt motstandsmannen Wilhelm Molberg Nilssen som fylte 100 år i fjor, og som fortalte om 17. mai-feiringen i frigjøringsåret 1945. Vi har besøkt vakre Engelaug gård i Løten hvor Munch ble født.

Nå har du sjansen til å vise frem hjemstedet ditt og hvordan dere feirer dagen for resten av Norge.

  • Har du et musikk-korps du er stolt av og vil vise frem?
  • Har du en hund som synger med til ja vi elsker?
  • Har du skrevet årets artigst 17. mai-tale?

Enten du er russ, ordfører, medlem av det lokale korpset eller på andre måter engasjert i noe som skal skje 17. mai; Skriv til meg på anne.nasheim@nrk.no

Hipp hurra! Vi ses!