Videregående Dombås

 • Nei til Dombås

  Det ble nei i fylkestinget til å starte opp en 1. klasse på den videregående skolen på Dombås fra høsten av. Det blir heller ingen 3. klasse i dataelektronikk på Vinstra. Det er klart etter avstemningen på fylkestinget i ettermiddag.

 • Avgjør studieframtid på Dombås

  Med 11 søkere vil ikke komiteen for opplæring og kultur starte opp tilbodet ved den videregående skolen på Dombås denne høsten. Aps fylkesledelse i Oppland har bedt sine representanter til å stemme mot egen komiteleder. Fylkestinget avgjør saka i dag.

  Oppland fylkesting
  Foto: Erlend Moe / NRK
 • Gjentok oppfordring til sine egne

  Styret i Oppland Arbeiderparti vedtok i kveld at de står fast ved at tilbudet ved de videregående skolene på Dombås og Vinstra skal opprettholdes. Fylkesleder Tore Hagebakken kom samtidig med en sterk henstilling til egne politikere om å følge opp vedtaket i Fylkestinget i morgen.

  Tore Hagebakken og Rune Støstad
  Foto: Even Lusæter / NRK
 • Ber fylkestinget snu

  Senterpartiet i Oppland reagerer sterkt på at fylkesutvalget har vedtatt å kutte ut 1. klassetilbudet ved Nord-Gudbrandsdal vidaregåande skule, avd. Dombås. Nå ber Senterpartiet fylkestinget om å omgjøre fylkesutvalgets vedtak i morgen.