Veronica nådde ikke opp

Veronica Akselsen fra Skarnes nådde ikke helt opp i finalen i Melodi Grand Prix lørdag kveld. Hun kom ikke blant de fire som gikk til superfinalen.

Veronica Akselsen MGP
Foto: Lise Åserud / Scanpix

Dermed er Grand Prix-eventyret ute for Veronica. Hun har knapt sovet, men har strålet etter at hun fikk en ny sjanse i semifinalen fredag kveld.

Christine Guldbrandsen fra Bergen vant finalen med "Alvedansen" og skal representere Norge i finalen i Hellas 20. mai.

- Målløs

- Ja, jeg er helt målløs, sa Veronica Akselsen da programlederne i finalen spurte om om det var en seier å ha kommet til finalen. Veronica fortetter å stråle og er tydelig glad for å ha fått en sjanse i Grand Prix.

Også fredag var hun nesten stum etter å ha sikret seg den siste plassen i finalen. - Jeg vil takke alle som stemte på meg, var omtrent det eneste den nettopp fylte 20-åringen fikk sagt mellom gledestårene i den direktesendte seminfinalen.

Karrieren

Men det holdt altså ikke helt i finalen på lørdag. Hun var ikke var blandt de fire som fikk nok stemmer til å delta i superfinalen.

Før hun opptrådte i kveld sa hun at det ville bety alt å gå videre. - Det vil være et kickoff for min karriere og en mulighet til å vise hvem jeg er, sa hun.

Den muligheten fikk hun, så vil tiden vise hva som skjer med karrieren til Skarnesjenta.