NRK Meny

Venter i flere timer på taxi

Det er fortsatt store problemer i togtrafikken på Dovrebanen. All trafikk mellom Hamar og Ringebu er innstilt. Ifølge NSB er det mange som er rammet, og flere av dem har ventet i mer enn to timer på alternativ transport. Jernbaneverket har ikke klart å finne feilen, og det er uklart når togene kan begynne å gå igjen.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Brann i enebolig i Stange

    Det brenner i en vegg i en enebolig i Stange i Hedmark, melder politiet klokken 02.45 natt til lørdag. Det er ingen åpne flammer, men en del røyk. Brannvesenet er i gang med slukking. Ifølge politiet er det ingen personer i huset.

  • Mot kald helg

    Det blir stort sett kuldegrader i Hedmark og Oppland i helga, seier meteorologen. Laurdag blir det truleg skya med enkelte sludd og snøbyer, og det kan også bli tåke i låglandet. Men likevel kan vi vente nokre solgløtt inn i mellom. Søndagen blir det bra vêr ifølgje meteorologen.

  • Elg langs vegane

    Det er mykje elg som går langs vegane i både Hedmark og Oppland i ettermiddag. Vegvesenet ber bilistar vere obs på dyra, og seier det mellom andre stadar er elg ved vegen på Rv 3 i Gjøvik-området, Rv 4 ved Harestua og langs E6 ved Brumunddal.