Velfortjent Sundet-seier

Nybergsund vant 1-0 mot Mjøndalen hjemme på Sundbana, etter en sen scoring

Nybergsund-Mjøndalen

Mjøndalen yppet seg

Mjøndalen kjempet hardt i første halvdel av kampen, men måtte gi opp etter et utrolig mål av Sundet i andre omgang.

Mjøndalen hadde lenge en sentral rolle i kampen, og det så en stund ut som om det nyopprykkede laget skulle gi Nybergsund alvorlig hodebry.

- Jævlig morosamt

Andreomgang derimot, tilhørte hjemmelaget, og med godt samspill, flere sjanser og en utrolig scoring av Lars Eirik Bredvold mot slutten, var det klart at kampen ville ende 1-0 med seier til hjemmelaget.

- Det var jævlig morosamt. Vi synes i sjøl at det er en velfortjent seier, sjøl om vi gir Mjøndalen et par sjanser fra våre egne feil. Men vi skaper såpass mye sjanser sjøl at det ble en velfortjent seier, sa trener Oal Brenden rett etter kampslutt

Denne videoen er dessverre ikke tilgjengelig. Kontakt oss dersom du har spørsmål.

Stor kamp av Ojo

Den kanskje største sjansen til Mjøndalen var ved et skudd i tverrliggeren i starten av andre omgang, mens flere av Nybergsunds mange sjanser kom av glitrende spill av arbeidsjernet Kim Ojo, som hele tiden presset Mjøndalen og var involvert i det meste fremover på banen.

Det var også Ojo som la inn da Bredvold i det 85. minutt satte seiers-spikeren i Mjøndalen-kista, slik at tryslingene alt i alt vant fortjent.