NRK Meny
Normal

Varslet ikke om alvorlig ulykke

Politiet ble ikke varslet da en 14-åring ble hardt skadd i en motorcrossulykke på Lillehammer. Nå vil de etterforske saken.

Gutten deltok på organisert trening ved det lukkede motorcrossanlegget på Hovemoen i Lillehammer, da ulykken skjedde. Ulykken skjedde da han skulle kjøre over et hopp, og 14-åringen pådro seg skader i hode og mage, samt bruddskader.

I natt ble 14-åringen operert ved Ullevål Universitetssykehus, for et komplisert lårbeinsbrudd. Han skal være kraftig forslått, men ellers er tilstanden hans stabil og god.

 

Etterforsker hendelsen

Politiet fikk vite om ulykken i dag, og har på eget initiativ valgt å etterforske saken.

- Vi ønsker å få klarhet i hva som skjedd, hvem som deltok på treningen og hva som ble gjort i etterkant av ulykken, sier politiadvokat Lars Rune Ringvik ved Gudbrandsdal politidistrikt.

En del av etterforskningen blir også å finne ut hvorfor politiet ikke ble varslet.

Burde dere ha blitt varslet om ulykken?

- Det håper vi etterforskningen kan gi svar på, sier Ringvik.

Les også: Alvorlig skadet i motorcrossulykke

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Pågrepet etter ran

    En mann er pågrepet, mistenkt for å stå bak ranet av ei kvinne i 70-åra i Elverum lørdag kveld. Mannen er satt i arresten og vil blir avhørt mandag morgen.

    Laster Twitter-innhold
  • 21 varsel, Høgre innfører tiltak

    Høgre innfører ei rekkje tiltak etter å ha fått totalt 21 varsel fordelt på 12 personar om seksuell trakassering. Ti av varsla er mot Kristian Tonning Riise. Høgre opprettar òg eit utval, leidd av Henrik Syse, som skal vurdere handteringa av varsla.