NRK Meny
Normal

Varslet ikke om alvorlig ulykke

Politiet ble ikke varslet da en 14-åring ble hardt skadd i en motorcrossulykke på Lillehammer. Nå vil de etterforske saken.

Gutten deltok på organisert trening ved det lukkede motorcrossanlegget på Hovemoen i Lillehammer, da ulykken skjedde. Ulykken skjedde da han skulle kjøre over et hopp, og 14-åringen pådro seg skader i hode og mage, samt bruddskader.

I natt ble 14-åringen operert ved Ullevål Universitetssykehus, for et komplisert lårbeinsbrudd. Han skal være kraftig forslått, men ellers er tilstanden hans stabil og god.

 

Etterforsker hendelsen

Politiet fikk vite om ulykken i dag, og har på eget initiativ valgt å etterforske saken.

- Vi ønsker å få klarhet i hva som skjedd, hvem som deltok på treningen og hva som ble gjort i etterkant av ulykken, sier politiadvokat Lars Rune Ringvik ved Gudbrandsdal politidistrikt.

En del av etterforskningen blir også å finne ut hvorfor politiet ikke ble varslet.

Burde dere ha blitt varslet om ulykken?

- Det håper vi etterforskningen kan gi svar på, sier Ringvik.

Les også: Alvorlig skadet i motorcrossulykke

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Valdresflya åpen

    Valdresflya ble åpnet klokka åtte i dag. Den vil være nattestengt mellom 20.00 og 08.00.

  • Gjøvik Sp ja til sjukehus i Moelv

    Gjøvik senterparti sier JA til storsjukehus i Moelv. Det skriver OA. De er lei alt styret rundt lokaliseringen av det nye sjukehuset. De mener at Gjøvik by vil nyte godt av et sjukehus med mange arbeidsplasser rett over Mjøsa.

  • Ja til Dæhlis Alvdalsplaner

    Flertallet i kommunestyret i Alvdal sa i går kveld ja til Bjørn Dæhlis planer på Steimosletta. Skikongen vil invistere 200 millioner i detaljehandel der. Kommunestyret har vært splitta fordi de er redd det vil gå ut over handel i sentrum.