Vant for 3. gang på rad

Lokale skyttere gjøre det veldig bra på Landsskytterstevnet: Odd Kolsrud fra Begnadal vant V73 felt for tredje gang, mens det endelig ble Gunnar Skjæret fra Jordet sin tur da han vant V65 felt.

Gunnar Skjæret og Odd Kolsrud

De to skytterveteranene Gunnar Skjæret (t.v.) og Odd Kolsrud var fornøyd med dagens seire.

Foto: Jan Åge Gjerstad / NRK

Torsdag kveld ble Ola Tore Dokken fra Nordre Land skytterkonge, og i dag fortsetter de lokale skytterne å imponere på Landsskytterstevnet i Sandnes.

Odd Kolsrud fra Begnadalen i Valdres gjorde mer eller mindre det umulige mulig når han vant finalen i feltskyting i klassen V73 for tredje gang på rad. Og ikke nok med det tidligere uka tok han sin tredje strake seier i banefinalen for skyttere over 73.

– Helt vilt

75-åringen fikk 42 treff under finalen i felt fredag, og er også sjøl overraska over at han klarte å vinne sin tredje strake seier.

– Det er helt vilt. Det er slik du ikke kan drømme om en gang. Jeg hadde 12 gode skudd, men det var ett skudd jeg ikke var så fornøyd med, men resten var bra, sier Kolsrud.

NRKs skytterekspert på Landsskytterstevnet, Jan Åge Gjerstad, er veldig imponert Kolsrud.

– Det han har gjort skal nesten ikke gå an.

– Endelig satt den

Og endelig ble det Gunnar Skjæret fra Jordet sin tur. Han har vært nære mange ganger, men denne gangen gjorde han ingen feil i finalen.

– Endelig satt den. Det kjennes veldig bra å stå her med pokalen, sier en lettet Skjæret til NRK.