NRK Meny
Normal

Vant 2-1 over Mjøndalen

Nybergsund-Trysil vant 2-1 mot Mjøndalen i en sjansefattig, men sjansefarlig kamp i 1. divisjon.

Nybergsund mot Mjøndalen

Nybergsund-Trysil var fornøyd med å starte sesongen med seier.

Foto: Cecilie Lund / NRK

Etter stang ut for begge lag, skulle Nybergsund-Trysil vise seg å komme sterkest ut av kampen, på tross av en straffescoring fra Mjøndalen få sekunder før slutt.

Fuhre er tilbake

Nybergsund-Trysils spiss, Lars Fuhre, er tilbake etter at han i fjor slet med mye skader.

Etter å ha tatt et godt tak selv med egentreninger og gode treningskamper med laget, fikk en skadefri Furhe tilliten fra start i sesongpremieren.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Lars Fuhre

Lars Fuhre scoret Nybergsund sitt andre mål.

Foto: Cecilie Lund / NRK

– Jeg har holdt meg skadefri og trent godt. Kveldens kamp føltes fantastisk deilig. Det er en kjempeinnsats fra alle, og vi fører godt spill som leder til seier, sier Fuhre som scoret mål nummer to for sundet.

Ola Brenden har også kun godord å si om spissen, som fikk en knallstart på sesongen i kveldens kamp.

– Han er involvert i både straffesituasjonen og selvfølgelig i sin egen scoring i tillegg til godt defensivt arbeid, og er svært delaktig i kveldens seier. Han har fått mye tillit, men viste også i kveld sin beste kamp for sundet, sier Brenden.

Bekymret Brenden beroliget

Nybergsundtreneren la ikke skjul på at han har vært veldig bekymret foran dagens kamp, helt frem til lørdagens trening.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

Ola Brenden

Trener Brenden er fornøyd etter seieren.

Foto: Cecilie Lund / NRK

– Jeg var bekymret, men så kom Bjarne Kortgaard Ingebretsen tilbake, noe som er viktig for laget. Den siste treningen med laget var veldig bra. Jeg så at det løsnet, og ble beroliget fram mot dagens match. Vi var best sett gjennom hele kampen, og selv om det var lite målsjanser utnyttet vi desto bedre de vi fikk, sier Brenden.

– Det er viktig med en god start og poeng hjemme.

Mjøndalen skuffet

Skuffelsen var stor og tydelig å lese hos Mjøndalen, og treneren var ikke ledig for kommentar rett etter kampen.

Ola Brenden kunne derimot juble over tre poeng og en best mulig åpning på sesongen. Til spørsmålet om hans tanker om at flere instanser tipper Nybergsund til nedrykk i årets sesong, viser han seg fullstendig uinteressert.

– Vi har aldri hatt så gode ballspillere før som nå, og laget er godt trent. Det er fullstendig uinteressant for oss at noen tipper oss ned, alle tippet jo HamKam opp i fjor, avslutter nybergsundtreneren og henviser til klubben som endte på nedrykksplass til 2. divisjon etter endt fjorsesong.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Adam Douglas klar for Nobelkonsert

  Stjernekamp-vinneren Adam Douglas stepper inn for britiske RØMANS på kort varsel og skal spille sammen med Matoma fra Flisa på kvelden Nobel fredspriskonsert.

  Adam Douglas i finalen i Stjernekamp
  Foto: Julia Marie Naglestad / NRK
 • E6 Dombås delvis stengt

  Nordgående løp på E6 mellom Dombås og Dovre er stengt på grunn av et trafikkuhell nederst i Dombåsbakkene. Det er ikke meldt om personskade. Det er svært glatt på stedet og strøbil og bergingsbil er på veg.

 • Nekter å betale avgift

  Hver fjerde hytteeier nekter å betale den omstridte serviceavgiften i Ringsakfjellet til grunneier Pihl AS, skriver Hamar Arbeiderblad. Leder Jan Ove Holmen i Sjusjøen vel mener dette er et sterkt signal. Styrer i Pihl, Per Fineid sier de kommer til å purre og deretter sende saken til inkasso om nødvendig.

  Hyttefelt på Sjusjøen
  Foto: Bjørn Opsahl