NRK Meny
Normal

Vant 17.9 mill. i Lotto!

En eldre kvinne fra Elverum vant 17,9 millioner i Lotto lørdag. Dette er den femte største gevinsten i norsk lottohistorie.

 

Østlendingen skriver at den heldige vinneren fra Elverum ikke vil stå fram, men til Norsk Tipping har hun sagt at hun handlet sin femukerskupong hos Kiwi i Elvarheimgata 14. august.

Ingen hadde sju rette i Lotto forrige lørdag og førstepremien overført til lottotrekningen i helga. Dermed kunne to kvinner, henholdsvis fra Oslo og Elverum, håve inn nærmere 18 millioner hver.

Bare fire ganger før er det blitt større gevinster i Lotto.

Også i sommer fikk Hedmark en lottomillionær. Da var det den 28 år gamle irakeren Miran Jamal Ibrahim, bosatt på Flisa, som ble nesten 16 millioner kroner rikere.

Rekorden har åtte ansatte i Sparebanken Hedmark, som vant over 20 millioner kroner til sammen for fem år siden. 

 

 

 

 

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Nytt nei til gjenopptakelse

  Kommisjonen for gjenopptakelse av straffesaker har nok en gang sagt nei til å gjenoppta saken rundt brannen på Øvre Sukkestad gård i 2010.Det skriver avisa Oppland Arbeiderblad. Mannen insisterer på at han er uskyldig dømt.

  Brann Østre Toten
  Foto: Jon Harald Gjesdal
 • Kartlegging av fastlegekontor

  Ingen fastlegekontor i Hedmark og Oppland er blant de ti beste i landet, viser kartlegging fra Forbrukerrådet. I Oppland kommer Gran legesenter best ut, mens Tangen legesenter topper i Hedmark. Sjekk ditt eget fastlegekontor på nrk.no

 • Tatt i fartskontroll på Tynset

  En sjåfør ble ilagt forenklet forelegg i en laserkontroll på Aumliveien på Tynset i morges. Høyeste hastighet var 49 kilometer i 30 sone.