NRK Meny

Valgresultater Hedmark

Oppsummert

Oppdaterte resultater fra alle kommuner i Hedmark ved Stortingsvalget 2017.

 • Nord-Odal

  Arbeiderpartiet mister hver fjerde velger og ender på 38,8 prosent. Senterpartiet mer enn fordobler oppslutninga med en økning på 15,2 prosent til til 23,4 prosent. Frp går tilbake tre prosentpoeng til 14,4 prosent.

 • Andersen fortsatt inne

  Når 82 prosent av stemmene er talt opp er Karin Andersen (SV) fortsatt inne på utjevningsmandat i Hedmark. Ap og leder Knut Storberget ser ut til å tape et mandat og får to. Høyre og Frp får ett hver.

  Karin Andersen på valgvake
  Foto: Anne Kari Løberg / NRK
 • Grue

  Senterpartiet mer enn fordobler oppslutninga med en framgang på 15,6 prosentpoeng til 27,3 prosent. Arbeiderpartiet går tilbake 9,6 prosentpoeng til 34,3 prosent. Høyre går tilbake 2,9 prosentpoeng til 13,4 prosent.

 • Åmot

  Senterpartiet er valgets store vinner med en framgang på 21,6 prosentpoeng til 32,7 prosent. Arbeiderpartiet går tilbake 12,9 prosentpoeng til 28,3 prosent. Frp er valgets andre taper med en nedgang på 4,6 prosentpoeng.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • En sjåfør ble fotgjenger

  UP stanset en bilist i 117 kilometer i timen i 80-sone på riksveg 3 ved Ådalsbruk litt over klokka 11.00 i formiddag. Vedkommende ble fratatt førerkortet og blir anmeldt.

 • Innbrudd og tjuveri i Alvdal

  Politiet etterforsker innbrudd og tjuveri fra Byggservice i Alvdal. Det er stjålet et strømskap. En blå, svenskregistrert bil er observert i området, skriver politiet på Twitter.

 • Johan C. Løken er død

  Gårdbruker og politiker Johan C. Løken fra Elverum er død, 73 år gammel. Det skriver Østlendingen. Løken var stortingsrepresentant for Høyre og landbruksminister i Kåre Willochs regjering fra 1981 til 1983. Han døde i morges etter en tids sykdom.