NRK Meny

Valgresultater Hedmark

Oppsummert

Oppdaterte resultater fra alle kommuner i Hedmark ved Stortingsvalget 2017.

 • Nord-Odal

  Arbeiderpartiet mister hver fjerde velger og ender på 38,8 prosent. Senterpartiet mer enn fordobler oppslutninga med en økning på 15,2 prosent til til 23,4 prosent. Frp går tilbake tre prosentpoeng til 14,4 prosent.

 • Andersen fortsatt inne

  Når 82 prosent av stemmene er talt opp er Karin Andersen (SV) fortsatt inne på utjevningsmandat i Hedmark. Ap og leder Knut Storberget ser ut til å tape et mandat og får to. Høyre og Frp får ett hver.

  Karin Andersen på valgvake
  Foto: Anne Kari Løberg / NRK
 • Grue

  Senterpartiet mer enn fordobler oppslutninga med en framgang på 15,6 prosentpoeng til 27,3 prosent. Arbeiderpartiet går tilbake 9,6 prosentpoeng til 34,3 prosent. Høyre går tilbake 2,9 prosentpoeng til 13,4 prosent.

 • Åmot

  Senterpartiet er valgets store vinner med en framgang på 21,6 prosentpoeng til 32,7 prosent. Arbeiderpartiet går tilbake 12,9 prosentpoeng til 28,3 prosent. Frp er valgets andre taper med en nedgang på 4,6 prosentpoeng.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Lei KM i sjukehus

  Ordførerne i Valdres begynner å bli lei av kretskampen om sjukehus rundt Mjøsa mellom Gjøvik, Lillehammer og Hamar. Hvis fellessjukehuset flyttes lenger vekk fra dem enn til Mjøsbrua faller støtten fra Valdres til prosjektet bort, skriver de i en pressemeldiing.

 • Ringsaker vokser enda mer

  Ringsaker kommune befester seg som den kommunen med flest innbyggere i Innlandet etter at de i fjor hadde en folketilvekst på 309 innbyggere, slik at de nå har 34 151 innbyggere. Det er likevel Hamar som øker mest med 332 innbyggere. Se veksten og nedgangen i din kommune her.

 • Los Bando til 14 land

  Filmen Los Bando er solgt til flere land etter at den ble vist for festivalpublikummet i Berlin denne uka. 14 land ønsker å vise filmen på kino.

  -Det er en bra start på det internasjonale salget, sier produsent Trine Aadalen Lo i Filmbin.