NRK Meny

Utvidet siktelse mot knivstikker

Politiet har nå utvidet siktelsen mot mannen som knivstakk ei ung kvinne i Jernbanegata i Lillehammer om kvelden den 8. oktober i år. Mannen blir nå siktet for forsøk på drap, i tillegg til at han er siktet for tilfeller av trusler, skadeverk og overtredelse av narkotikalovgivningen. Politiet har i dag begjært, og fått medhold i ytterligere 4 ukers varetektsfengsling av mannen.

LIllehammer skysstasjon
Foto: Ole Martin Ringlund / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Dømt for å ha tent på hus

  To menn i 20-åra er dømt for å ha tent på en bolig på Jevnaker i mai 2014. Det skriver Hadeland. Huset var tomt og ble brukt som en avlastningsbolig for barn. Ifølge avisa slipper de to å sone i fengsel på grunn av tungtveiende personlige forhold.

 • Dyr ulvesommer

  Kostnadene etter sommerens ulveangrep på sau på Hadeland , Toten og Hurdal er på nær 3,5 millioner kroner. Fylkesmannen i Oppland har sendt Klima- og miljøverndepartementet oversikt. Rundt 300 sauer er påvist tatt av ulv i disse områdene i sommer.

  Sauekadaver etter ulveangrep i Gran
  Foto: Privat
 • Bønder satser på fiskeoppdrett

  Fylkesrådet i Hedmark har godkjent det første anlegget for landbasert oppdrett av røye. 20 bønder fra nord i Østerdalen til Våler i sør vil satse på oppdrettsfisk. På sikt håper initiativtakerne at fiskeoppdrett skal bli like stort som skogbruk.