NRK Meny
Normal

Ung kvinne omkom etter trafikkulykke

En ung kvinne fra Ringsaker er bekreftet omkommet etter at mopeden hun kjørte kolliderte med en bil på fylkesveg 213, nord for Moelv sentrum i kveld.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet fikk melding om ulykken i 19.30-tiden, og meldte klokka 20.10 at mopedisten hadde omkommet.

– Føreren av mopeden ble bekreftet omkommet med en gang nødetaten kom til stedet, forteller operasjonsleder Dyre Antonsen.

Antonsen sier at det er åstedsgranskere på stedet nå, og at det er for tidlig å si noe om årsaken til ulykken.

Vegen er stengt ca. fire kilometer nord for Moelv sentrum, hvor ulykken skjedde. Vegen vil bli sperret noen timer fremover, melder politiet. Omkjøring er skiltet.

Politiet opplyser at kvinnens pårørende har blitt varslet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To skadet i bilulykke

  To personer er fraktet til sykehus etter en kollisjon der tre biler var innblandet. Kollisjonen skjedde i Gravåsvegen i Snertingdalen. Ifølge politiet mistet den ene bilen kontrollen, og kjørte inn i de to andre. Det er store materielle skader.

 • – Har forståelse for ordførerne

  Styreleder i Sykehuset Innlandet, Anne Enger sier hun har forståelse for at ordførerne rundt Mjøsa vil fremme sine kommuner for å få et sykehus. – Men et sykehus ved Mjøsbrua er utredet i flere år og prosessen har skapt en slags enighet, sier hun.

  Anne Enger og Morten Lang Ree
  Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK
 • Bilulykke Nordsinni

  To biler har kollidert på fv 33 ved Nordsinni i Nordre Land kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.