NRK Meny

Ulykke Vienkrysset

Oppsummert

En personbil og en lastebil har kollidert på E6 ved Vienkrysset i Hamar.

 • Ingen alvorlige skader

  Førerer av personbilen som kolliderte med en lastebil på E6 ved Vienkrysset i Hamar i dag tidlig, klaget over vondt i et bein. Trafikken dirigeres forbi i et felt.

  Ulykke Vienkrysset
  Foto: Helle Therese Kongsrud / NRK
 • Personbil kolliderte med lastebil

  En personbil og lastebil har kollidert på E6 ved Vienkrysset i Hamar. Ifølge politiet kom ingen alvorlig til skade. Det er redusert framkommelighet på stedet.

 • Lastebil mot personbil

  En personbil og en lastebil har kollidert på E6 ved Vienkrysset i Hamar. Det skal ikke være alvorlige personskader, melder politiet. Det er redusert framkommelighet på stedet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Verdensberømte strykere til Valdres

  Den verdensberømte franske strykekvartetten Quatuor Ebène skal spille under Valdres Sommersymfoni i juni. Før de kommer til Valdres skal de spille i New York, London, Berlin og Amsterdam. Valdres Sommersymfoni startet årlige festivaler i 1994.

  Quatuor Ebene
  Foto: Julien Mignot / Julien Mignot
 • Johansson utanfor pallen i Planica

  Robert Johansson var nummer to etter fyrste omgang i World Cup-rennet i skiflyging i Planica. Men i andre omgang fløy hanikkje langt nok, og lillehamringen enda på fjerdeplass.

 • Bjørn Iddberg trekker seg

  Bjørn Iddberg tar ikke gjenvalg som ordfører i Gjøvik. Det melder Oppland Arbeiderblad. Iddberg skal i et brev til nominasjonskomiteen til Gjøvik Arbeiderparti ha gjort det klart at kommunevalget i 2019 blir uten ham på valglista.