NRK Meny

Ulykke Vienkrysset

Oppsummert

En personbil og en lastebil har kollidert på E6 ved Vienkrysset i Hamar.

 • Ingen alvorlige skader

  Førerer av personbilen som kolliderte med en lastebil på E6 ved Vienkrysset i Hamar i dag tidlig, klaget over vondt i et bein. Trafikken dirigeres forbi i et felt.

  Ulykke Vienkrysset
  Foto: Helle Therese Kongsrud / NRK
 • Personbil kolliderte med lastebil

  En personbil og lastebil har kollidert på E6 ved Vienkrysset i Hamar. Ifølge politiet kom ingen alvorlig til skade. Det er redusert framkommelighet på stedet.

 • Lastebil mot personbil

  En personbil og en lastebil har kollidert på E6 ved Vienkrysset i Hamar. Det skal ikke være alvorlige personskader, melder politiet. Det er redusert framkommelighet på stedet.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Trafikkproblemer i Hunndalen

  I rundkjøringa mellom Fagernesveien og Raufossveien i Hunndalen, vest for Gjøvik, har det vært et trafikkuhell. I tillegg har et vogntog fått motorstopp. Dermed er det en del trafikale problemer i området, melder politiet. Bilberger er på veg.

 • Overvåkingskameraer tillatt

  Ringsaker Almenning har fått medhold fra Datatilsynet i at det er lov til å ha overvåkingskameraer i inn- og utkjøring i Natrudstilen, skriver Ringsaker Blad. Begrunnelsen er hærverk på bomkasser og å forebygge innbrudd i hus og hytter.

 • Skal levere våpenskap

  Raufoss Engineering har økt sin omsetning fra 10 til 16 millioner kroner i løpet av ett år, og skal levere våpenskap til Forsvaret, melder Oppland Arbeiderblad. Det kan også blir leveranser til det danske og det franske forsvaret.

  Raufoss Engineering, våpenskap
  Foto: Dag Kessel / NRK