NRK Meny

Ulykke Rv4

 • Lettere skadd etter ulykke på Rv4

  Tre personer ble lettere skadd da to biler kolliderte på riksveg fire, et par kilometer sør for rundkjøringa ved Mjøsbrua i ettermiddag. Politiet meldte tidligere at en person var alvorlig skadd, men det er altså snakk om lettere skader.

 • En alvorlig skadd i ulykke på Rv 4

  En person er alvorlig skadd etter at to biler kolliderte på riksveg fire, et par kilometer sør for rundkjøringa ved Mjøsbrua. Ytterligere to personer er sendt til sykehus, men de er ikke alvorlig skadd. Det meldes om at det er stedvis svært glatt, spesielt E6 og Rv 4 i vestoppland.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kritisk til felles barnevern

  Kommunestyret i Nordre Land sa i kveld ja til å utrede muligheten for å samarbeide med Gjøvik om barneverntjenesten.. Flere politikere argumenterte på kommunestyremøte tirsdag kveld for at nærheten til brukerne kan forsvinne ved en felles tjeneste.

  Kommunestyremøte i Nordre Land
  Foto: Line Fosser Vogt / NRK
 • Trafikkproblemer i Hunndalen

  I rundkjøringa mellom Fagernesveien og Raufossveien i Hunndalen, vest for Gjøvik, har det vært et trafikkuhell. I tillegg har et vogntog fått motorstopp. Dermed er det en del trafikale problemer i området, melder politiet. Bilberger er på veg.

 • Overvåkingskameraer tillatt

  Ringsaker Almenning har fått medhold fra Datatilsynet i at det er lov til å ha overvåkingskameraer i inn- og utkjøring i Natrudstilen, skriver Ringsaker Blad. Begrunnelsen er hærverk på bomkasser og å forebygge innbrudd i hus og hytter.