NRK Meny
Normal

Tre til sykehus etter trafikkulykke

En mann i 20-åra er alvorlig skadd etter en trafikkulykke sør for Gjøvik lørdag formiddag. To personbiler skal ha stått stille og blitt påkjørt av en lastebil.

Politiet fikk melding om ulykken ti minutter over ni lørdag formiddag.

Laster Twitter-innhold

Ulykken skjedde i forbikjøringsfeltet på riksveg 4 ved Breiskallen, mellom Gjøvik og Raufoss.

To personbiler og en lastebil var involvert. Alle de tre førerne ble kjørt til sykehus.

Politiet opplyser til NRK i ettermiddag at føreren av den ene personbilen er alvorlig skadd og sendt i luftambulanse til sykehus i Oslo. Kvinnen som kjørte den andre personbilen er ved bevissthet og er innlagt på sykehuset på Gjøvik, mens føreren av lastebilen er uskadd.

Det er to sørgående felt med autovern på hver side av kjørefeltet på strekningen. Politiet har i formiddag gjort undersøkelser på ulykkesstedet.

– Så langt tyder våre undersøkelser på at de to personbilene har stått stille inntil kanten på veien, ved autovernet, og blitt påkjørt av lastebilen bakfra. Vi vet ikke hvorfor bilene sto stille, sier operasjonsleder Jan Olav Bredesen ved Vestoppland politidistrikt.

Vegen åpnet i 13-tida etter å ha vært stengt i fire timer.

Laster kart, vennligst vent...

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Oppdatering ulykke E6

  En person kjøres til Lillehammer sykehus for kontroll/behandling etter trafikkulykken på E6 (Krekke). De øvrige er uskadd, veien er ryddet, melder politiet.

 • Blir kunstnerisk leder

  Ellen Horn blir ny kunstnerisk leder for Peer Gynt. Horn tiltrer i stillingen 1. mars, men skal jobbe mot forestillingen i 2019. Hun vil kombinere stillingen, som er en 50 prosents stilling, med jobben som skuespiller ved Nationaltheatret.

  Ellen Horn
  Foto: Gabrielle Graatrud/NRK
 • Tragisk uhell

  Politiet ser dødsbrannen på Breiskallen 8. februar, som et tragisk uhell. Boligen var overtent da nødetatene kom til stedet. En mann i 70-åra som bodde alene i huset, omkom i brannen. Det er ingen mistanke om at brannen skyldes elektrisk feil.

  Brann, Breiskallen
  Foto: Jorun Vang / NRK