NRK Meny
Ulykke på Mjøsbrua
Foto: Eric Berget

Ulykke på Mjøsbrua

 • Kvinne flydd til Oslo

  En av de seks som var involvert i ulykka på Mjøsbrua lørdag ettermiddag er fraktet til Oslo Universitetssykehus. – Hun hadde alvorlige skader ved ankomst Lillehammer og ble flydd videre, sier kommunikasjonsrådgiver i Sykehuset Innlandet, Herman Stadshaug.

 • Seks personer til behandling

  Fire personer er kjørt sykehus med moderate/alvorlige skader. I tillegg er to personer kjørt til legevakt, med lettere skader, etter møteulykken på Mjøsbrua, melder politiet.

 • Mjøsbrua fortsatt stengt

  E6 er fortsatt stengt i begge retninger. Det er lang kø i begge retninger. Alternativ kjørerute er fylkesvei 213 via Moelv og E6 Lillehammer.

  LANG KØ:
  Foto: Einar Langholen-Schulstad / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • To skadet i bilulykke

  To personer er fraktet til sykehus etter en kollisjon der tre biler var innblandet. Kollisjonen skjedde i Gravåsvegen i Snertingdalen. Ifølge politiet mistet den ene bilen kontrollen, og kjørte inn i de to andre. Det er store materielle skader.

 • – Har forståelse for ordførerne

  Styreleder i Sykehuset Innlandet, Anne Enger sier hun har forståelse for at ordførerne rundt Mjøsa vil fremme sine kommuner for å få et sykehus. – Men et sykehus ved Mjøsbrua er utredet i flere år og prosessen har skapt en slags enighet, sier hun.

  Anne Enger og Morten Lang Ree
  Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK
 • Bilulykke Nordsinni

  To biler har kollidert på fv 33 ved Nordsinni i Nordre Land kommune. Nødetatene er på vei til ulykkesstedet. Skadeomfanget er ukjent.