NRK Meny
Ulykke på Mjøsbrua
Foto: Eric Berget

Ulykke på Mjøsbrua

 • Kvinne flydd til Oslo

  En av de seks som var involvert i ulykka på Mjøsbrua lørdag ettermiddag er fraktet til Oslo Universitetssykehus. – Hun hadde alvorlige skader ved ankomst Lillehammer og ble flydd videre, sier kommunikasjonsrådgiver i Sykehuset Innlandet, Herman Stadshaug.

 • Seks personer til behandling

  Fire personer er kjørt sykehus med moderate/alvorlige skader. I tillegg er to personer kjørt til legevakt, med lettere skader, etter møteulykken på Mjøsbrua, melder politiet.

 • Mjøsbrua fortsatt stengt

  E6 er fortsatt stengt i begge retninger. Det er lang kø i begge retninger. Alternativ kjørerute er fylkesvei 213 via Moelv og E6 Lillehammer.

  LANG KØ:
  Foto: Einar Langholen-Schulstad / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Niendeplass for Johansson

  Hopperen Robert Johansson fra Søre Ål endte på niendeplass under dagens verdenscuprenn i Engelberg. Johansson lå på andreplass etter første omgang etter et sterkt hopp, men klarte ikke helt å følge opp i den andre omgangen.

  Robert Johansson
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK
 • Langt hopp av Lundby

  Maren Lundby fra Kolbukameratene er i storform. Under første omgang av laghoppingen fra Hinterzarten hoppet Lundby 109 meter, lengst av samtlige hoppere. Det norske laget ligger på sjuendeplass etter første omgang. Japan leder foran Tyskland.