NRK Meny
Ulykke på Mjøsbrua
Foto: Eric Berget

Ulykke på Mjøsbrua

 • Kvinne flydd til Oslo

  En av de seks som var involvert i ulykka på Mjøsbrua lørdag ettermiddag er fraktet til Oslo Universitetssykehus. – Hun hadde alvorlige skader ved ankomst Lillehammer og ble flydd videre, sier kommunikasjonsrådgiver i Sykehuset Innlandet, Herman Stadshaug.

 • Seks personer til behandling

  Fire personer er kjørt sykehus med moderate/alvorlige skader. I tillegg er to personer kjørt til legevakt, med lettere skader, etter møteulykken på Mjøsbrua, melder politiet.

 • Mjøsbrua fortsatt stengt

  E6 er fortsatt stengt i begge retninger. Det er lang kø i begge retninger. Alternativ kjørerute er fylkesvei 213 via Moelv og E6 Lillehammer.

  LANG KØ:
  Foto: Einar Langholen-Schulstad / NRK

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.