NRK Meny

Ulykke på Biri

 • E6 ved Biri åpnet

  Klokka 13.40 ble E6 ved Biri åpnet igjen etter trafikkulykken som involverte en campingbil og en personbil. Politiet har fortsatt en patrulje på stedet, men trafikken går nå i begge retninger. Det er fortsatt lange køer på stedet.

 • E6 stengt ved Biri

  E6 er stengt i begge retninger like nord for Biri etter trafikkulykken der en bobil og en personbil kolliderte. Ulykken skjedde klokka 11.45 i formiddag. Politiet kan foreløpig ikke si når veien vil kunne åpne igjen. Det er omkjøring om Biristrandveien som går parallellt med E6.

  Kø vei Biri
  Foto: Reidar Kjæstad / NRK
 • Flere biler involvert i ulykke

  En bobil og en personbil har kollidert på E6 nord for Biri. Tre personer fra bobilen og en person fra personbilen er sendt til sykehuset for behandling, men skadeomfanget er foreløpig ukjent. Årsaken til ulykken skal være at et av kjøretøyene kom over i feil kjørefelt.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Glatte veger

  Mildværet har ført til at mange av de mindre vegene i Hedmark og Oppland er svært glatte. Flere biler har havnet i grøfta i løpet av dagen, men det er ikke meldt om personskader.

  Glatt veg
  Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK
 • Vogntog veltet på Fåberg

  Et vogntog kjørte ved 10-tida utfor fylkesvei 255 på Fåberg i Lillehammer. Hengeren veltet i vegbanen. Ingen personer ble skadet. Vegen er nå sperret.

 • Thoresen forlater Storhamar

  Ishockeyspiller Patrick Thoresen drar tilbake til Russland for å spille for SKA St. Petersburg igjen. 34-åringen har vært i Storhamar i bare et halvt år, men hadde avtale om at han kunne forlate klubben til fordel for utlandet 1. desember.

  GET-Ligaen i hockey 2017/18: Frisk Asker - Storhamar
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix