NRK Meny
Normal

UKA-TV spiller Chatroulette-bingo

Høres Chatroulette-bingo ut som noe for deg? Hva med en søt katt på Youtube? Se UKA-TV nederst i artikkelen.

Programledere UKA-TV
Foto: UKA-TV

I dagens UKA-TV-sending tar studentene for seg internett. Hva er dette nettverket og hvordan fungerer det. Hva er det med oss og søte katter på Youtube? Og har Chatroulette-bingo virkelig noe for seg?

Det blir også et lite gjensyn med NRK2-programmet "Spider" som tok for seg internett på 90-tallet.

OL for alltid
I dagens episode av "OL for alltid" blir det action i Lillehammer. Max Manus-gjengen forsøker å sprenge Marcellos pinsvogn på Lilletorget, noe som får dramatiske konsekvenser for guttene. Følg med!

Se UKA-TV tirsdag her:

Video UKA-TV tirsdag

Se også

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny fysisk trener i KIL

  Kongsvinger har ansatt italienske Lidio Melis som ny fysisk trener i klubben. Han vil også få ansvar for utviklingsavdelingen i klubben og for ernæring. Det melder Glåmdalen.

 • Åpnet for normal trafikk igjen

  Riksvei 3/25 er åpnet igjen for normal trafikk ved Terningmoen i Elverum etter at et kjørefelt har vært stengt på grunn av asfaltarbeid. Det har i morgentimene vært lange køer både til og fra Elverum.

 • Lange køer inn mot Elverum

  Det har vært lange køer på riksvei 3/25 inn mot Elverum i dag. Køene skyldes veiarbeid og trafikkdirigering på Grindalsmoen. Asfaltarbeid i natt ble forsinket etter problemer med en maskin. Trafikken har i perioder stått stille helt fra Midtskogen.

  Kø inn mot Elverum
  Foto: Vibecke Vold Haagensen / NrK