NRK Meny
Normal

UKA-TV spiller Chatroulette-bingo

Høres Chatroulette-bingo ut som noe for deg? Hva med en søt katt på Youtube? Se UKA-TV nederst i artikkelen.

Programledere UKA-TV
Foto: UKA-TV

I dagens UKA-TV-sending tar studentene for seg internett. Hva er dette nettverket og hvordan fungerer det. Hva er det med oss og søte katter på Youtube? Og har Chatroulette-bingo virkelig noe for seg?

Det blir også et lite gjensyn med NRK2-programmet "Spider" som tok for seg internett på 90-tallet.

OL for alltid
I dagens episode av "OL for alltid" blir det action i Lillehammer. Max Manus-gjengen forsøker å sprenge Marcellos pinsvogn på Lilletorget, noe som får dramatiske konsekvenser for guttene. Følg med!

Se UKA-TV tirsdag her:

Video UKA-TV tirsdag

Se også

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Rolig start for Røde Kors

    Røde Kors Hjelpekorps i Hedmark var operative med 16 korps, hvorav 9 av de var på vaktstasjoner palmelørdag. Røde Kors melder om at utfarten var middels til liten. De fikk inn rapporter på tre skader totalt. To på Budor og i Brøttum mottok de ett alvorlig sykdomstilfelle, som ble sendt til sykehus.

  • To leteaksjoner i Oppland

    Røde Kors har hatt to leteaksjoner hittil i påsken. En leteaksjon på Spiterstulen i Gudbrandsdalen, og en leteaksjon på Valdresflye/Jotunheimen. Begge aksjonene hadde positive utfall. Nordre Land Røde Kors melder også om ni skader så langt i påskefjellet.

  • Ras sperret veien

    Et lite snøras gikk på riksvei 15 ved Bybergtunellen i Lom lørdag ettermiddag. Ingen ble tatt i raset, men veien ble sperret av det lille skredet. Lørdag kveld ble veien åpnet igjen, med manuell dirigering på stedet.