NRK Meny
Normal

Uavgjort på Gjemselund

Kongsvinger spilte uavgjort 1-1 mot Bryne i kveldens kamp i 1. divisjon i fotball for menn.

Peter Olausson skåret Kongsvingers ene mål og utlignet dermed mot bortelaget.

Bryne styrte kampen

Jærbuene har hatt en lei tendens til å rote bort ledelsen mot slutten av kampene. Nå også mot Kongsvinger.

Bryne styrte det meste av kampen før hjemmelaget i det hele tatt slapp skikkelig til. KIL hadde stort sett nok med å forsvare seg, men gjorde et par taktiske bytter som ga dem et løft mot slutten.

Mot slutten av kampen hadde Brynes bestemann Allan Borgvardt en stor mulighet til å gjøre 2-1, men skuddet gikk over. Best hos hjemmelaget var Peter Lindau.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar håndball

  Storhamar håndball har signert juniorlandslagsspiller Guro Nestaker fra Oppsal. Det skriver klubben i en pressemelding. 19 år gamle Nestaker er opprinnelig fra Gjøvik. Venstrebacken har skåret 178 mål på 52 kamper for juniorlandslaget.

 • Lastebil veltet på Dokka

  En lastebil har veltet over på siden på fylkesvei 33 ved Nordsinni på Dokka. Ingen skal være skadet. Politiet melder på Twitter at det er glatt på stedet. Bergingsbil er på vei og trafikken blir dirigert manuelt.

 • Rekordvern av skog

  Regjeringen har i dag vernet en rekke skogområder i Hedmark og Oppland. Skogområdene ligger i kommunene Sør-Odal, Stor-Elvdal og Åsnes i Hedmark, og kommunene Sel, Nord-Fron, Gjøvik, Nordre Land, Østre Toten, Etnedal, Nord-Aurdal, Gran og Lunner i Oppland. Totalt ble 49 nye skogområder i ti fylker vernet i dag.

  Gammel granskog i Engerdal
  Foto: OLE MARTIN SPONBERG / NRK