NRK Meny
Normal

Typisk derby i Nybergsund

Ham Kam sliter fortsatt på bortebane, men greide å innhente ett poeng mot lillebror Nybergsund.

Typisk lokalderby i Nybergsund.

Dommer Håvard Hakestad skulle få mest fokus under søndagens kamp. Han dømte i hytt og pine og provoserte trenerne Ola Brenden og Vegard Skogheim til det ytterste.

- Dårlig dommer

- Dommeren var dårlig. Først av alt skulle vi ikke hatt straffa imot oss i første omgang, og senere begrunner dommeren det gule kortet til Vegar Bjerke med at ”han visste Bjarne Kortgaard Ingebretsen var såra”, sier HamKam-trener Vegard Skogheim.

- Men det er ikke dommeren som avgjør kampen, det gjaldt begge veger.

Ikke ofte HamKam har snudd

- Vi styrer kampen, men vi sløste med sjansene våre, slipper inn billige mål og glimrer ikke under kveldens kamp.

Men én ting var Skogheim fornøyd med, og det var at laget hans greide å snu kampen mot slutten.

Nybergsund på veg opp

Ola Brenden var imidlertid ikke fornøyd med poengdelingen:

- Jeg er skuffet over at vi ikke kan spikre seieren. Dette var et typisk derby, tett og jevnt. Det er en kamp som inneholder det meste.

Han legger også til at Nybergsund er på veg opp fra en tung periode nå, og han kan se laget og enkeltspillere utvikle seg hele tiden.

- Kim Ojo er det største talentet vi har hatt i Sundet noen gang. Når han er på toppnivået sitt er han Norges beste spiss. Mens Gundersen er målgarantisten vår, og kom med en klassescoring i dag, sier Brenden.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar håndball

  Storhamar håndball har signert juniorlandslagsspiller Guro Nestaker fra Oppsal. Det skriver klubben i en pressemelding. 19 år gamle Nestaker er opprinnelig fra Gjøvik. Venstrebacken har skåret 178 mål på 52 kamper for juniorlandslaget.

 • Lastebil veltet på Dokka

  En lastebil har veltet over på siden på fylkesvei 33 ved Nordsinni på Dokka. Ingen skal være skadet. Politiet melder på Twitter at det er glatt på stedet. Bergingsbil er på vei og trafikken blir dirigert manuelt.

 • Rekordvern av skog

  Regjeringen har i dag vernet en rekke skogområder i Hedmark og Oppland. Skogområdene ligger i kommunene Sør-Odal, Stor-Elvdal og Åsnes i Hedmark, og kommunene Sel, Nord-Fron, Gjøvik, Nordre Land, Østre Toten, Etnedal, Nord-Aurdal, Gran og Lunner i Oppland. Totalt ble 49 nye skogområder i ti fylker vernet i dag.

  Gammel granskog i Engerdal
  Foto: OLE MARTIN SPONBERG / NRK