NRK Meny
Normal

Typisk derby i Nybergsund

Ham Kam sliter fortsatt på bortebane, men greide å innhente ett poeng mot lillebror Nybergsund.

Typisk lokalderby i Nybergsund.

Dommer Håvard Hakestad skulle få mest fokus under søndagens kamp. Han dømte i hytt og pine og provoserte trenerne Ola Brenden og Vegard Skogheim til det ytterste.

- Dårlig dommer

- Dommeren var dårlig. Først av alt skulle vi ikke hatt straffa imot oss i første omgang, og senere begrunner dommeren det gule kortet til Vegar Bjerke med at ”han visste Bjarne Kortgaard Ingebretsen var såra”, sier HamKam-trener Vegard Skogheim.

- Men det er ikke dommeren som avgjør kampen, det gjaldt begge veger.

Ikke ofte HamKam har snudd

- Vi styrer kampen, men vi sløste med sjansene våre, slipper inn billige mål og glimrer ikke under kveldens kamp.

Men én ting var Skogheim fornøyd med, og det var at laget hans greide å snu kampen mot slutten.

Nybergsund på veg opp

Ola Brenden var imidlertid ikke fornøyd med poengdelingen:

- Jeg er skuffet over at vi ikke kan spikre seieren. Dette var et typisk derby, tett og jevnt. Det er en kamp som inneholder det meste.

Han legger også til at Nybergsund er på veg opp fra en tung periode nå, og han kan se laget og enkeltspillere utvikle seg hele tiden.

- Kim Ojo er det største talentet vi har hatt i Sundet noen gang. Når han er på toppnivået sitt er han Norges beste spiss. Mens Gundersen er målgarantisten vår, og kom med en klassescoring i dag, sier Brenden.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Håper å sikre skolen på Koppang

  Stor-Elvdal kommune kan overta drift av Midt-Østerdal videregående skole fra 2019. skriver Østlendingen. Skolen har vært trua av nedlegging på grunn av dårlig søkertall. Elever aksjonerte tidligere i år for at skolen fortsatt skal bestå på Koppang.

   

  Koppang demonstrasjon
  Foto: Kjell Åge Kampestuen / NRK
 • Eks-tannlege dømt for overgrep

  En pensjonert tannlege i Gudbrandsdalen er i Lagmannsretten dømt for seksuelle overgrep mot kvinner som var pasient hos ham. Ifølge Dølen er dommen fengsel i ett år og to måneder. Det er fem måneder kortere enn straffen i tingretten i april i år.

 • Sprengningsarbeid i gang på E6

  I går startet Hæhre Entreprenør sprenging på E6 ved Uthuskrysset i Stange. Bilistene må belage seg på at trafikken på E6 blir stanset inntil 20 minutter når det foregår sprengning. Info om når og hvor det sprenges er tilgjengelig på nabovarsling.no.

  Sprengningsarbeider igang på nye E6
  Foto: Nye Veier