NRK Meny
Normal

Typisk derby i Nybergsund

Ham Kam sliter fortsatt på bortebane, men greide å innhente ett poeng mot lillebror Nybergsund.

Typisk lokalderby i Nybergsund.

Dommer Håvard Hakestad skulle få mest fokus under søndagens kamp. Han dømte i hytt og pine og provoserte trenerne Ola Brenden og Vegard Skogheim til det ytterste.

- Dårlig dommer

- Dommeren var dårlig. Først av alt skulle vi ikke hatt straffa imot oss i første omgang, og senere begrunner dommeren det gule kortet til Vegar Bjerke med at ”han visste Bjarne Kortgaard Ingebretsen var såra”, sier HamKam-trener Vegard Skogheim.

- Men det er ikke dommeren som avgjør kampen, det gjaldt begge veger.

Ikke ofte HamKam har snudd

- Vi styrer kampen, men vi sløste med sjansene våre, slipper inn billige mål og glimrer ikke under kveldens kamp.

Men én ting var Skogheim fornøyd med, og det var at laget hans greide å snu kampen mot slutten.

Nybergsund på veg opp

Ola Brenden var imidlertid ikke fornøyd med poengdelingen:

- Jeg er skuffet over at vi ikke kan spikre seieren. Dette var et typisk derby, tett og jevnt. Det er en kamp som inneholder det meste.

Han legger også til at Nybergsund er på veg opp fra en tung periode nå, og han kan se laget og enkeltspillere utvikle seg hele tiden.

- Kim Ojo er det største talentet vi har hatt i Sundet noen gang. Når han er på toppnivået sitt er han Norges beste spiss. Mens Gundersen er målgarantisten vår, og kom med en klassescoring i dag, sier Brenden.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Mistet lappen på riksveg 4

  En bilfører har fått beslaglagt førerkortet etter at vedkommende kjørte på feil side av en midtdeler på riksveg 4 i Hunndalen. I baksetet satt det tre barn usikret, opplyser politiet på Twitter.

 • Trafikkulykke Stange sentrum

  Fire biler har vært involvert i ei trafikkulykke i Stange sentrum onsdag ettermiddag. Ifølge politiet er det bensinlekkasje, og nødetatene er på stedet. En person er kjørt til legevakt med kuttskader i ei hånd.

 • Støtter luftputebåt på Mjøsa

  Formannskapet i Gjøvik vedtok i dag å støtte en planlagt luftputebåt på Mjøsa. Det er redningsselskapet som vil ta en slik doning i bruk for å kunne ha helårsberedskap på innsjøen. Gjøviks politikere gir 2 kr pr innbygger, tilsammen 60.000 kroner.

  Luftputebåt på Mjøsa
  Foto: Ole Martin Sponberg / NRK