NRK Meny

Tunnelluhell i Øyer

 • Nytt uhell i Øyertunnelen

  Det har vært nok et trafikkuhell i Øyertunnelen. Først kolliderte to biler i forbindelse med at politiet skulle hente en fotgjenger i tunnellen. Deretter kjørte en bilist kjørte inn i bommen som skulle stoppe biler på vei inn i tunnellen.

 • Politioppdrag førte til kollisjon

  To biler har kollidert på E6 inne i Øyertunnelen i forbindelse med at politiet var på stedet for å hente en person som gikk til fots inne i tunnellen. Den ene bilen kjørte inn i den andre bakfra. En person er sendt i ambulanse, trolig uten alvorlige skader, melder politiet. Tunnellen er nå stengt for trafikk.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Fengsel for å ha slått kona si

  En mann i 30 årene er i Glåmdal tingrett dømt til fengsel i 10 måneder etter å ha slått kona si. Kvinnen ble slått flere ganger i ansiktet og fikk blant annet sprukket trommehinne. Hun fryktet for livet sitt og rømte til en nabo.

 • Leter etter brannårsaken

  Politiet fortsetter i dag etterforksningen for å finne årsaken til brannen fredag på Metallco Aluminium på Eina i Vestre Toten der to ansatte omkom. Leder i etterforskingsseksjonen hos politiet i Gjøvik, Siv Opsahl sier det blir en vanskelig oppgave, men at politiet vil bruke den tida som trengs. I morgen vil KRIPOS bistå etterforskingen.

 • Høyre slår seg sammen

  I helga har Hedmark Høyre og Oppland Høyre vedtatt å slå seg sammen til en enhet. Hva den nye organisasjonen skal hete blir klart i februar.