NRK Meny
Normal

Tuelo Johannesen tilbake i KIL

Olav Tuelo Johannesen har skrevet under en toårskontrakt med KIL. Han er tilbake etter et kort opphold i Start.

Olav Tuelo Johannesen

Olav Tuelo Johannesen har skrevet under for KIL.

Foto: Aas, Erlend / SCANPIX

– Vi trenger å styrke angrepet vårt og da er Olav Tuelo Johannesen rett mann, sier personalansvarlig i KIL, Asger Jensby.

Tuelo Johannesen ble solgt til Start i august og skulle være med og redde klubben fra nedrykk. Det klarte han imidlertid ikke og nå er han altså hentet tilbake til Gjemselund.

– Han er en allsidig spiller og i tillegg har han ferdigheter som enkeltspiller som vi gjøre vil ha tilbake. Han har ofte bidratt til å vinne kamper for Kongsvinger på egen hånd, sier Jensby.

Laget klart før nyttår

Av 19 spillere som klubben trenger i stallen er 18 nå klare. Jensby forteller at de har flere spillere i kikkerten, men at de foreløpig bare har testet ut en av dem.

– Vi har definitivt laget på plass før nyttår og er svært fornøyd med at vi fra 2. januar kam begynne planleggingen av hele sesongen med både spillere og trenerapparatet på plass, sier han.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Lastebil av veien

    En lastebil har kjørt av vegen på Riksvei 15 cirka 2 kilometer nord for Lalm. Trafikken kan passere forbi stedet.

  • Kongsvinger tapte

    Kongsvinger ishockey tapte 1-4 hjemme mot Sparta i kveld. Hjemmelaget tok ledelsen, men gjestene fra Sarpsborg ble for sterke utover kampen.

  • Beruset mann bortvist

    En beruset mann ble lørdag ettermiddag bortvist fra Lekeland i Hunndalen. Det melder politiet i Innlandet. Det var de ansatte som reagerte på mannen, og politiet ble varslet.