NRK Meny
Normal

Trolig ikke noe kriminelt bak dødsfall

Mannen som ble funnet død i Næroset i Ringsaker mandag, har trolig ikke vært utsatt for noe kriminelt. Det melder politiet nå.

Dødsfall i Næroset

Politiet melder nå at det trolig ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallet i Næroset i Ringsaker.

Foto: Tom Haakenstad

Politiet i Hedmark har fått foreløpig svar etter obduksjonen av mannen som ble funnet død i et skogsområde i Fløtlia i Næroset mandag ettermiddag.

Svarene vi har fått tyder på at dødsfallet ikke skyldes en straffbar handling. Dette understøttes av etterforskningen som har blitt gjort så langt, skriver politiet i en pressemelding.

Mannen var i 40-årene og bosatt i Næroset.

Funnet ute

Dødsfall i Næroset

I dette området i Fløtlia i Næroset ble mannen funnet død mandag ettermiddag.

Foto: Tom Haakenstad

Mannen ble funnet død ved en tursti i et skogsområde, og like vet et hus, i Fløtlia i Næroset i Ringsaker i 16-tiden mandag ettermiddag.

– Omstendigheter på åstedet gjorde at politiet umiddelbart satte inn store ressurser, sier politiadvokat Nytrøen.

En rekke vitner ble avhørt i går og i dag, samtidig som det ble gjort tekniske undersøkelser. Politiet i Ringsaker fikk også bistand fra Kripos. Politiet kunne ikke utelukke noe.

– Vi avventer den foreløpige obduksjonsrapporten, som vi håper vil gi oss en del svar, sier politiadvokat Liv Hilde Nytrøen.

Nå har de fått svar, som altså tyder på at det ikke har skjedd noe kriminelt.

Bred etterforskning

Politiet jobbet på stedet i natt og i dag. Et stort område rundt huset og turstien var sperret av. Nå understøtter også etterforskningen som er gjort til nå, at det ikke ligger noe kriminelt bak dødsfallet, slik også den foreløpige obduksjonsrapporten tyder på.

Dødsfall i Næroset

Politiet har sperret av et stort område etter at en mann ble funnet død mandag.

Foto: Tom Haakenstad

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Mulig streik kan ramme Gjøvikbanen

    En streik i Bane NOR kan ramme Gjøvikbanen, skriver OA. Mandag er det mekling mellom Spekter og LO Stat/YS hos Riksmekleren. Blir ikke partene blir enige innen midnatt natt til 27. februar, kan ansatte i Bane NOR bli tatt ut i streik.

  • Lillehammer sikret bronsemedalje

    Lillehammer sikret seg bronsen i årets hockheyliga etter tap 3-4 for Sparta idag. Storhamar er forlengst seriemestere. I sluttspillet gjelder det å være best av sju kamper. Tirsdag til uka venter oppgjør mot Storhamar på hjemmebane.