NRK Meny
Normal

– Sjukt å spille konsert klokka 15, men det tåler vi

Det ble god stemning da bluesbandet «Trio Grande» gjestet Innlandsscenen onsdag ettermiddag.

Trio Grande

Trio Grande spilte tre låter på Innlandsscenen onsdag ettermiddag.

Foto: NRK

Trio Grande startet i 2008, rett og slett på grunn av stor og ekte kjærlighet til blues. De har sitt eget univers i garasjen til et av bandmedlemmene i Auggedalen i Vestre Gausdal.

Bandet holder mange konserter, og er nok vant til å spille litt senere enn klokka 15 en onsdag ettermiddag.

– Det er veldig gøy å være her. Det er klart det er sjukt å spille konsert klokka 15, men vi tåler det. Og vi lover å spille høyt, sier Magnus Lilleengen.

Før bandet drar i gang med «I don't need a doctor» på Innlandsscenen i NRK Hedmark og Oppland.

– Livets «trasigheter»

Selv om navnet er Trio Grande, så har bandet utvidet fra tre til fire bandmedlemmer. Bandet består av Magnus Lilleengen på gitarer, Knut Jørgen Børresen på bass, Kenneth Melbø på trommer og Jan Egil Eilertsen på orgel.

Ifølge bandets egen beskrivelse så presenterer de «ikke noe kødd»-bluesrock. De spiller selvlaget musikk både på «døl» og engelsk. Tekstene skildrer alt fra ungkarslivet opp i Sødorpgrenda til andre potensielle «trasigheter» fra virkelighetens kår.

– Jeg skriver om livets opp-og nedsider, men det er ikke så dypt, sier Knut Jørgen Børresen som skriver bandets låter.

Trio Grande

Bandet består av Magnus Lilleengen på gitarer, Knut Jørgen Børresen på bass, Kenneth Melbø på trommer og Jan Egil Eilertsen på orgel.

Foto: Trio Grande


SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Topper kuldelista

  Leirflaten, Grotli og Folldal var blant de ti kaldeste stedene i Norge i natt, melder Meteorologisk institutt.

  Laster Twitter-innhold
 • Fraråder Lillehammer-riving

  Kulturvernmyndighetene i Oppland fraråder Lillehammer kommune å tillate riving av den brannskadde bygningen Storgata 81, melder GD. Trolig vil fylkeskommunen vurdere en klagesak om kommunen vil tillate riving. Kulturvernmyndighetene mener at den opprinnelige fasaden bør rekonstrueres og bygges opp igjen som den var før brannen 22. januar.

 • Kjørte på anleggsbil

  To personer ble kjørt til Hamar sjukehus etter at en personbil kjørte inn i en anleggsbil på E 6 som drev med manuell dirigering. Ulykka skjedde litt over midnatt. Det var ingen personer i den påkjørte bilen. Det er mistanke om at fører av personbilen kjørte i påvirket tilstand.