NRK Meny
Normal

Tre personer alvorlig skadet i ulykke

Tre personer er alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Romedal i Stange. En av dem, en 20 år gammel mann, er sendt til Ullevål universitetssykehus med luftambulanse.

Trafikkulykke i Romedal
Foto: Jan Egil Løvbak

Ulykken skjedde like etter klokka 12.30 i dag.

To personbiler kolliderte front mot front i Frenningsveien mellom Romedal og Arneberg. Ulykkesstedet ligger like ved Romedal kirke.

Luftambulanse i Romedal

Luftambulansen hentet to av de skadde etter trafikkulykken i Stange.

Foto: Jan Egil Løvbak

Den ene bilen kom over i motgående kjørefelt, opplyser politiet.

To personer skal ha blitt sittende fastklemt og måtte reddes ut av mannskaper fra brannvesenet.

Kraftig kollisjon

– Det vi vet nå, er at alle de tre personene som var involvert i ulykken er alvorlig skadet, sier operasjonsleder Ragnar Øverland i Hedmark politidistrikt.

En 20 år gammel mann er sendt til Ullevål universitetssykehus med luftambulanse, mens de to andre er kjørt til Hamar og Elverum for oberservasjon. Det opplyser skadestedslederen på ulykkesstedet nå.

Ulykken skjedde på en liten sidevei og førte ikke til noen trafikkproblemer.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Kritisk til felles barnevern

  Kommunestyret i Nordre Land sa i kveld ja til å utrede muligheten for å samarbeide med Gjøvik om barneverntjenesten.. Flere politikere argumenterte på kommunestyremøte tirsdag kveld for at nærheten til brukerne kan forsvinne ved en felles tjeneste.

  Kommunestyremøte i Nordre Land
  Foto: Line Fosser Vogt / NRK
 • Trafikkproblemer i Hunndalen

  I rundkjøringa mellom Fagernesveien og Raufossveien i Hunndalen, vest for Gjøvik, har det vært et trafikkuhell. I tillegg har et vogntog fått motorstopp. Dermed er det en del trafikale problemer i området, melder politiet. Bilberger er på veg.

 • Overvåkingskameraer tillatt

  Ringsaker Almenning har fått medhold fra Datatilsynet i at det er lov til å ha overvåkingskameraer i inn- og utkjøring i Natrudstilen, skriver Ringsaker Blad. Begrunnelsen er hærverk på bomkasser og å forebygge innbrudd i hus og hytter.