NRK Meny
Normal

Tre biler kolliderte på E6

Ingen personer ble skadet, da en personbil kom over i motsatt kjørefelt på E6 i Øyer.

Tre biler kolliderte på E6 like nord for den gamle vektstasjonen i Øyer like før klokken 13 lørdag.

- Bare flaks gjorde at ingen ble skadet, sier operasjonsleder i Lillehammer Atle Obstfelder. Vi har beslaglagt førerkortet til en 29 år gammel mann fra Oslo for uaktsom kjøring, sier Obstfelder.

Veiarbeidsområde

Kollisjonen skjedde på E6, men det drives for tiden veiarbeid på strekningen og det er derfor nedsatt hastighet.

29- åringen kom over i motsatt kjørefelt og traff en bil som kom sørfra. I bilen satt to barn og to voksne som kom uskadd fra ulykken. Også en tredje bil hvor det satt tre personer ble innblandet i ulykken, da den kjørte inn i bilen som ble truffet sørfra.

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

 • Ny spiller til Storhamar

  Storhamar ishockey har mandag signert 24 år gamle Phil Marinaccio fra Canada. Det skriver klubben på sine nettsider. Trener Fredrik Söderström sier at kanadieren er en ung, ambisiøs spiller med et interessant potensiale. Storhamar topper eliteserien etter at det er spilt 13 kamper.

  Storhamar
  Foto: TV 2
 • Utforkjøring i Garmo

  En personbil kjørte utfor vegen i Garmo ved 11.45-tida i formiddag. Ifølge politiet var det en person i bilen. Vedkommende skal ha smerter i en fot. Nødetatene er på veg til stedet.

 • Store mengder overgrepsbilder

  I dag startet rettssaken mot en mann fra Vest-Oppland som er tiltalt for gjentatte overgrep mot barn, blant annet et familiemedlem. Hun skal ha vært tre år da overgrepene startet. Mannen skal ha hatt over 500 000 bilder av overgrep mot barn.