NRK Meny
Normal

Tre-åring med vinnerlykke

En tre-åring fra Grue tok telefonen da lensmannen ringte og fortalte at han hadde vunnet en bil i idrettslagets jubileumslotteri. Men gutten trodde ham ikke!

 

Ikke imponert

Den lille gutten hadde vunnet bilen som Grue IL i Hedmark loddet ut i forbindelse med 100-årsjubileet til klubben. Men vesle Viktor lot seg ikke imponere da lensmannen ringte for å fortelle den gode nyheten. - Mamma, jeg tror det er best du snakker med lensmann. Itte vil jeg ha noen bil og itte tror jeg på det han sier, sa treåringen i følge glåmdalen.no. 

Loddet ble kjøpt da familien feiret sankthans fredag. -

Grunnen til at vi kjøpte det ene loddet i Viktors navn, er at han har hatt vinnerlykke før. Den største gevinsten til nå er en fruktkurv i Åslia vel, sier faren Trond Holter. (©NTB)

SISTE NYTT FRA HEDMARK OG OPPLAND

  • Helseansatte mistet autorisasjon

    Fire helseansatte i Oppland ble i fjor fratatt autorisasjonen og får ikke lenger jobbe i sine yrker. Det skriver OA. Statens helsetilsyn ga til sammen 15 reaksjoner mot helsepersonell og virksomheter i Oppland i fjor.

  • Antall uføre mer enn fordoblet

    På åtte år har tallet på unge på uføretrygd i Hedmark blitt mer enn fordoblet. Det skriver HA. En årsak kan være at mange unge dropper ut av skolen og ikke fullfører et videregående skoleløp.

  • I fengsel for påkjørsel


    En Ringsaker-mann er dømt til fengsel i to og et halvt år, etter at han kjørte på en gravid kvinne i Trysil den 17. januar i fjor. Kvinnen ble alvorlig skadet og har fått varige men. Mannen vedtar dommen fullt ut.